Arsene Wenger, fostul antrenor al lui Arsenal și actual șef al departamentului de dezvoltare globală la FIFA, a declarat că Liga Națiunilor ar trebui desființată, la doar un an de la debutul competiției.
Liga Națiunilor a fost creată de UEFA pentru a înlocui cea mai mare parte a meciurilor amicale, cu scopul de a avea mai multe partide competitive. Portugalia a câștigat în 2019 prima ediție, însă competiția este controversată pentru că are un mecanism foarte greu de înțeles.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 35 MINUTE

Propunerile lui Arsene Wenger

”Trebuie să scăpăm de Liga Națiunilor și să găsim evenimente mai clare, pe care toată lumea le înțelege. Dacă întrebăm oameni pe stradă ce este Liga Națiunilor, puțini vor ști să explice. Trebuie să avem cât mai puține evenimente”, a declarat Wenger pentru Bild.
”Un Campionat Mondial și un Campionat European o dată la doi ani ar fi ceva mai potrivit pentru lumea modernă”, a adăugat francezul.
”Mereu le-am spus oamenilor că nu contează cât aștepți până la competiție, ci cu calitatea competiției. Până la urmă, oamenii se uită la Champions League în fiecare an”, a precizat el.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 4 ORE