În prezent, legendarul manager al lui Arsenal lucrează ca director de dezvoltare globală în cadrul FIFA, însă n-ar refuza o ofertă să revină pe banca tehnică. Din momentul despărțirii de Arsenal, au existat mai multe discuții despre revenirea britanicului în fotbal, însă nu s-a conctretizat vreuna. Lucrurile ar putea sta diferit acum, având în vedere dimensiunea provocării.
Arsene Wenger a avut performanțe uriașe la nivelul echipelor de club, pe banca lui Arsenal, iar acum ar fi tentat de o aventură la cârma unei echipe naționale de top. Jurnaliștii englezi susțin că Wenger și-a anunțat disponibilitatea de a prelua prima reprezentativă a Olandei după plecarea lui Koeman.

Arsene Wenger, pregătit să preia naționala Olandei

Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 3 ORE
Wenger ar avea o misiune promițătoare pe banca Olandei, la Campionatul European de vara viitoare. Până atunci, batavii vor juca în Liga Națiunilor, cu Italia, Polonia și Bosnia. De amintit este că Olanda va evolua în grupele Campionatului European și la București, pe Arena Națională.
Arsene Wenger este considerat unul dintre cei mai mari manageri din istoria fotbalului. El a petrecut 22 de ani pe banca lui Arsenal, între 1996 și 2018, reușind să cucerească 17 trofee. Printre acestea se numără 3 titluri în Premier League.
Wenger va rămâne în istoria fotbalului și datorită performanței extraordinare din sezonul 2003/2004. La vremea respectivă, Arsenal reușea să câștige titlul în Anglia fără să piardă vreun meci.
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 5 ORE
Fotbal
Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total
ACUM 5 ORE