În vârstă de 70 de ani, fostul mare tehnician al Tunarilor, este încrezător că Neymar și Kylian Mbappe sunt pregătiți să domine fotbalul mondial odată ce Cristiano Ronaldo și Lionel Messi vor face pasul în spate. Aceștia din urmă au lăsat fotbalului o moștenire greu de atins, însă fostul antrenor francez crede că “mandatul” lor se apropie de final.
Nu am văzut niciodată jucători ca Messi și Ronaldo care pot fi creativi în orice situație limită. Acești doi uriași jucători se apropie de finalul carierei lor. Acum este vorba despre noua generație și e foarte posibil ca ea să fie franceză. În acest moment, liderul poate fi Mbappe, dar nu-l putem evita nici pe Neymar.

Arsene Wenger a ales între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo

Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 6 ORE
Fostul tehnician a vorbit și despre cea mai aprinsă dezbatere din fotbalul mondial. Wenger a fost supus întrebării clasice, "Messi sau Ronaldo?", însă a evitat să dea un răspuns concret și a ținut să evidențieze, mai degrabă, diferențele dintre aceștia.
Sunt atât de buni, dar e prea greu să alegi. Messi e mai degrabă artistul, deoarece poate să dea și pasa decisivă, deci e un jucător mai creativ. Ronaldo este un finalizator excelent, este mai bun în aer, mai atletic, dar Messi joacă un fotbal artistic, deci ai mereu tentația să îl alegi pe el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03