Sursele din anturajul lui Arthur susțin că mijlocașul brazilian va ajunge la Juventus la finalul sezonului actual, în schimbul sumei de 80 milioane de euro. În același timp, Pjanic va fi cumpărat de catalani pentru 70 milioane de euro, astfel încât clubul de pe Camp Nou va rămâne cu un profit de 10 milioane de euro în urma schimbului.
Aflat la finalul celui de-al doilea sezon pe Camp Nou, Arthur a solicitat creșterea salariului, însă oficialii catalani n-au fost de acord, explicându-i că există o concurență mult prea mare pe postul său pentru a face astfel de eforturi financiare. Brazilianul s-a reorientat și, cu sprijinul familiei, a luat o decizie radicală. Mijlocașul este la un pas de Juventus, echipă care îi va îndeplini toate cerințele salariale.

Arthur, în drum spre Italia

Liga
Ronald Koeman, revoltat de modul în care a fost dat afară de la Barcelona. Detalii incredibile
ACUM O ORĂ
Potrivit RAC1, negocierile dintre Barcelona și Juventus sunt atât de avansate încât Arthur este așteptat în acest weekend la Torino pentru a face vizita medicală și pentru a-și cunoaște noua echipă. Barcelona i-a oferit deja permisiunea brazilianului de a pleca în Italia. În principiu, Arthur va face parte din lotul lui Setien pentru partida de mâine cu Celta Vigo, însă apoi va pleca în Italia.
În încercarea de a-l convinge, Juve i-a oferit lui Arthur un salariu mai mare decât cel câștigat în prezent la Barcelona - 3 milioane de euro. Oferta "bianconerilor" ar fi în jur de 7 milioane de euro pe an, pentru următoarele 5 sezoane. Cele două cluburi ar trebui să încheie transferul până pe 30 iunie.
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM 2 ORE
Liga
Xavi, acord de principiu să preia Barcelona. Marca a descoperit "marea problemă" în calea numirii
ACUM 3 ORE