Fotbal

Arthur, în drum spre Italia! Transferul verii la Juve se finalizează în acest weekend

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Arthur, în drum spre Italia

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
26/06/2020 la 11:43

Barcelona și Juventus au ajuns la un acord comun din perspectiva schimbului dintre Arthur și Miralem Pjanic, iar mutarea s-ar putea concretiza chiar în acest weekend.

Sursele din anturajul lui Arthur susțin că mijlocașul brazilian va ajunge la Juventus la finalul sezonului actual, în schimbul sumei de 80 milioane de euro. În același timp, Pjanic va fi cumpărat de catalani pentru 70 milioane de euro, astfel încât clubul de pe Camp Nou va rămâne cu un profit de 10 milioane de euro în urma schimbului.

Aflat la finalul celui de-al doilea sezon pe Camp Nou, Arthur a solicitat creșterea salariului, însă oficialii catalani n-au fost de acord, explicându-i că există o concurență mult prea mare pe postul său pentru a face astfel de eforturi financiare. Brazilianul s-a reorientat și, cu sprijinul familiei, a luat o decizie radicală. Mijlocașul este la un pas de Juventus, echipă care îi va îndeplini toate cerințele salariale.

Fotbal

Cum a încercat Cristiano Ronaldo să-l intimideze pe Ibrahimovic! Suedezul i-a râs în față lui CR7

ACUM O ORĂ

Arthur, în drum spre Italia

Potrivit RAC1, negocierile dintre Barcelona și Juventus sunt atât de avansate încât Arthur este așteptat în acest weekend la Torino pentru a face vizita medicală și pentru a-și cunoaște noua echipă. Barcelona i-a oferit deja permisiunea brazilianului de a pleca în Italia. În principiu, Arthur va face parte din lotul lui Setien pentru partida de mâine cu Celta Vigo, însă apoi va pleca în Italia.

În încercarea de a-l convinge, Juve i-a oferit lui Arthur un salariu mai mare decât cel câștigat în prezent la Barcelona - 3 milioane de euro. Oferta "bianconerilor" ar fi în jur de 7 milioane de euro pe an, pentru următoarele 5 sezoane. Cele două cluburi ar trebui să încheie transferul până pe 30 iunie.

Serie A

Serie A | AC Milan - Juventus 4-2. Ibrahimovic a câștigat duelul direct cu Cristiano Ronaldo

ACUM 16 ORE
Liga

Echipamentul de antrenament al Barcelonei pentru sezonul viitor, făcut public: "E revoluționar!"

IERI LA 16:36
Subiecte asemănătoare
FotbalJuventusFC Barcelona
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol