Sursele din anturajul lui Arthur susțin că mijlocașul brazilian va ajunge la Juventus la finalul sezonului actual, în schimbul sumei de 80 milioane de euro. În același timp, Pjanic va fi cumpărat de catalani pentru 70 milioane de euro, astfel încât clubul de pe Camp Nou va rămâne cu un profit de 10 milioane de euro în urma schimbului.
Aflat la finalul celui de-al doilea sezon pe Camp Nou, Arthur a solicitat creșterea salariului, însă oficialii catalani n-au fost de acord, explicându-i că există o concurență mult prea mare pe postul său pentru a face astfel de eforturi financiare. Brazilianul s-a reorientat și, cu sprijinul familiei, a luat o decizie radicală. Mijlocașul este la un pas de Juventus, echipă care îi va îndeplini toate cerințele salariale.

Arthur, în drum spre Italia

Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
IERI LA 09:29
Potrivit RAC1, negocierile dintre Barcelona și Juventus sunt atât de avansate încât Arthur este așteptat în acest weekend la Torino pentru a face vizita medicală și pentru a-și cunoaște noua echipă. Barcelona i-a oferit deja permisiunea brazilianului de a pleca în Italia. În principiu, Arthur va face parte din lotul lui Setien pentru partida de mâine cu Celta Vigo, însă apoi va pleca în Italia.
În încercarea de a-l convinge, Juve i-a oferit lui Arthur un salariu mai mare decât cel câștigat în prezent la Barcelona - 3 milioane de euro. Oferta "bianconerilor" ar fi în jur de 7 milioane de euro pe an, pentru următoarele 5 sezoane. Cele două cluburi ar trebui să încheie transferul până pe 30 iunie.
Serie A
Juventus, în atenția UEFA pentru nerespectarea fair-play-ului financiar! Anunț de ultimă oră
01/12/2022 LA 18:18
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02