Ledendarul fotbalist olandez a oferit recent o declarație inedită legată de coronavirus, care a atras foarte multe priviri. De Boer a mărturisit că și-ar fi dorit să fie infectat cu Covid-19 acum, pentru a deveni imun după vindecare.
Fostul fundaș de la Ajax și Barcelona a fost testat negativ, după ce 2 membri din staff-ul său au prezentat mai multe simptome:
"Antrenorul cu portarii și unul dintre asistenții mei au avut simptome specifice coronavirusului. Atunci am hotărât să facem cu toții testul. Mă bucur că am fost testat negativ, dar în același timp aș fi preferat ca rezultatul să fie pozitiv. În acest fel, acum aș fi fost sănătos și imun.", a spus De Boer, în presa olandeză.
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
ACUM 38 MINUTE

De Boer: "Campioana trebuie decisă pe teren"

În ciuda dorinței antrenorului, această imunitate n-a fost dovedită științific. În continuare există posibilitatea ca un pacient vindecat de coronavirus să se îmbolnăvească din nou, în cazul în care se expune.
Frank De Boer a vorbit și despre situația campionatului din Olanda, suspendat din cauza pandemiei.
"Ar fi minunat dacă ar putea să se reia cât mai repede. Campioana trebuie decisă pe teren. Situația din Olanda este diferită de cea din Statele Unite. Acolo sezonul se află abia la început.", a mai spus olandezul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM O ORĂ
Premier League
United, favorită să-i obțină semnătura unui fotbalist U21 de top! Cum le-a luat fața rivalelor
ACUM 2 ORE