Articol scris de Andrei Bobeică
Eșanu nu e deloc un fotbalist timid și nu a ezitat să-l critice public pe Cortacero pentru modul cum a acționat de când a preluat echipa din Ștefan cel Mare

Ce l-ar întreba Eșanu pe Pablo Cortacero

Premier League
Mourinho, pus pe glume după ce a fost dat afară de la Tottenham: "Asta e viața mea!". Ce a postat
ACUM 5 MINUTE
Într-un interiviu pentru Prosport, portarul lui Dinamoa răspuns la întrebarea "Ce i-ai spune lui Pablo Cortacero dacă l-ai avea în față."
"Aș fi curios să îl întreb ce a urmărit și aș încerca să îl fac conștient cât de mult rău a făcut atâtor oameni. Nu știu scopul. Care ar fi scopul? Aș fi curios să știu, dar nu m-am gândit.
(n.r. Preferi să conducă suporterii?) Clar! E normal să conducă cineva care de exemplu are un leu, decât cineva care are zero. Suporterii de fiecare dată au respectat promisiunile pe care le-au făcut. E normal să îți dorești să conducă suporterii”, a spus Eșanu pentru sursa citată.

Cortacero, în război cu DDB

Spaniolul care a venit ca un salvator la Dinamo, s-a dovedit a nu fi ceea ce se așteptau toți suporterii alb-roșii. Cortacero a pierdut un proces contra celor de la DDB, dar acesta s-a adresat din nou instanței pentru a prelua puterea în club.
DDB a reușit în noiembrie să-l îndepărteze pe Cortacero din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al lui Dinamo, în locul lui fiind numit Constantin Eftimescu.
Fotbal
Neville nu are milă de Liverpool! Ce le-a spus jucătorilor lui Leeds să facă în meciul cu cormoranii
ACUM 3 MINUTE
Fotbal
Cât timp au PSG, Bayern Munchen și Dortmund să intre în Super Ligă! Documentul oficial
ACUM 28 MINUTE