Articol scris de Andrei Bobeică
Eșanu nu e deloc un fotbalist timid și nu a ezitat să-l critice public pe Cortacero pentru modul cum a acționat de când a preluat echipa din Ștefan cel Mare

Ce l-ar întreba Eșanu pe Pablo Cortacero

Fotbal
VIDEO | Bucuria celor de la Filiași după calificarea istorică în sferturile Cupei României
ACUM 3 ORE
Într-un interiviu pentru Prosport, portarul lui Dinamoa răspuns la întrebarea "Ce i-ai spune lui Pablo Cortacero dacă l-ai avea în față."
"Aș fi curios să îl întreb ce a urmărit și aș încerca să îl fac conștient cât de mult rău a făcut atâtor oameni. Nu știu scopul. Care ar fi scopul? Aș fi curios să știu, dar nu m-am gândit.
(n.r. Preferi să conducă suporterii?) Clar! E normal să conducă cineva care de exemplu are un leu, decât cineva care are zero. Suporterii de fiecare dată au respectat promisiunile pe care le-au făcut. E normal să îți dorești să conducă suporterii”, a spus Eșanu pentru sursa citată.

Cortacero, în război cu DDB

Spaniolul care a venit ca un salvator la Dinamo, s-a dovedit a nu fi ceea ce se așteptau toți suporterii alb-roșii. Cortacero a pierdut un proces contra celor de la DDB, dar acesta s-a adresat din nou instanței pentru a prelua puterea în club.
DDB a reușit în noiembrie să-l îndepărteze pe Cortacero din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al lui Dinamo, în locul lui fiind numit Constantin Eftimescu.
Fotbal
Ciprian Tătărușanu, victorie fără gol primit în meciul lui AC Milan cu Torino
ACUM 3 ORE
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Tricolorii fac scut în jurul lui Rădoi! Încă un jucător important speră că selecționerul va continua
ACUM 6 ORE