Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucescu Jr, primă uriașă primită de la Prinţul bin Salman, după câștigarea Ligii Campionilor Asiei

Cosmin Cioboata

Actualizat 27/11/2019 la 10:53 GMT+2

Răzvan Lucescu și jucătorii lui Al Hilal vor primi o primă de 250.000 euro după câștigarea Ligii Campionilor Asiei, în fața celor de la Urawa Red Diamonds, scor 3-0.

lucescu jr

Credit imagine: Eurosport

Prinţul Mohammed bin Salman a reușit să-l aducă pe antrenorul român în această vară, din a treia încercare, după ce a plătit clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro.
Prima oferită de saudiţi este comparabilă cu cea încasată de jucătorii lui Liverpool după cucerirea UEFA Champions League din această vară. Aproximativ 300.000 euro au încasat "cormoranii" după finala câștigată contra celor de la Tottenham. Totuși, suma primită de jucătorii lui Al Hilal este cu mult sub cea intrată în contul celor de la Real Madrid după finala câştigată anul trecut. 2 milioane de euro a încasat fiecare fotbalist pregătit de Zinedine Zidane.
lucescu jr
Al Hilal-ul lui Răzvan Lucescu va juca în finalul anului la Campionatul Mondial al cluburilor, unde va debuta pe 14 decembrie, contra campioanei Africii, Esperance de Tunis. Dacă va trece de tunisieni, noua campioană a Asiei va înfrunta în semifinale Flamengo, pe 17 decembrie.

Lucescu Jr, în topul celor mai bine plătiţi antrenori români

Tehnicianul de 50 de ani încasează la Al Hilal un salariu de 4.000.000 de dolari pe sezon, fiind pe locul al doilea în top, devansat doar de Cosmin Olăroiu.
Olăroiu antrenează în prezent în China și are un salariu incredibil, oferit de patronii lui Inter Milano. 7,9 milioane de dolari este suma pe care o încasează fostul antrenor de la Steaua. Podiumul celor mai bine plătiți antrenori români este completat de Laurențiu Reghecampf, care primește în Emiratele Arabe Unite 3,5 milioane de euro pe sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo