Mircea Lucescu este mândru de succesul fiului său, care a reușit o nouă performanță extraordinară pe banca unei echipe. "Il Luce" crede că Răzvan are toate șansele să ajungă la o echipă de top din Europa.
Răzvan a avut rezultate foarte bune și la PAOK. A confirmat faptul că este pe un drum ascendent, foarte bun. Să nu uităm că înainte a fost Jesus, fostul antrenor al celor de la Sporting. Nu a făcut mari schimbări, dar a reușit să formeze un grup foarte competitiv. Am văzut meciul datorită unui prieten aflat la Miami, care mi-a pus meciul pe telefon. Așa l-am văzut și am trăit cu aceeași intensitate, cum a trăit și el meciurile mele, a spus Mircea Lucescu pentru DigiSport.
Fotbal
Răzvan Lucescu, verdict dur despre fotbalul din România: "Asta e cea mai mare problemă"
29/12/2021 LA 18:59
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724160.jpg

"Răzvan poate să ajungă la nivelul celor mai mari antrenori"

Mircea Lucescu este convins că Răzvan se va întoarce să antreneze în Europa în viitor:
Mă bucur că a luat-o pe drumul lui, trebuie să se perfecționeze permanent. Poate să fie competitiv la nivelul celor mai mari antrenori. Facem parte dintr-un loc al Europei în care nu ni se dă șanse. E foarte rău. Dar, sunt convins că va trece de această barieră.
Răzvan Lucescu se află pe banca lui Al Hilal din iulie și deja a reușit să câștige cel mai râvnit trofeu din Asia. Rapid, FC Brașov, El Jaish, Petrolul Ploiești, Skoda Xanthi și PAOK sunt formațiile pe care Lucescu Jr le-a mai antrenat de-a lungul timpului. Liga Campionilor Asiei a fost al șaptelea trofeu din palmaresul său de antrenor, după cele obținute pe banca Rapidului (2), PAOK (3) și El Jaish (1).
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724159.jpg
Al Hilal a cucerit a treia Ligă a Campionilor Asiei din istorie, după cele din 1991 şi 2000, şi se află la a cincea finală. Răzvan Lucescu a devenit astfel al doilea antrenor român care câștigă Liga Campionilor Asiei, după Anghel Iordănescu, care a cucerit trofeul de două ori, în 2000 cu Al Hilal și în 2005 cu Al Ittihad.
În urma câștigării Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal și-a asigurat prezența la Campionatul Mondial al Cluburilor, care se va desfășura în Qatar, în perioada 11-21 decembrie. La competiție vor mai participa Flamengo (CONMEBOL), Liverpool (UEFA), Esperance de Tunis (CAF), Monterrey (CONCACAF), Hienghene Sport (OFC) și Al-Sadd (AFC - gazdă).
Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14