Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu, cuvinte mari după finala câștigată de Răzvan: "Poate să ajungă în topul Europei"

Cosmin Cioboata

Publicat 25/11/2019 la 13:35 GMT+2

Răzvan Lucescu a câștigat Liga Campionilor Asiei după ce Al Hilal s-a impus și în returul cu Urawa Red Diamonds, din Japonia, scor 2-0 (3-0 la general).

razvan lucescu al hilal

Credit imagine: Getty Images

Mircea Lucescu este mândru de succesul fiului său, care a reușit o nouă performanță extraordinară pe banca unei echipe. "Il Luce" crede că Răzvan are toate șansele să ajungă la o echipă de top din Europa.
Răzvan a avut rezultate foarte bune și la PAOK. A confirmat faptul că este pe un drum ascendent, foarte bun. Să nu uităm că înainte a fost Jesus, fostul antrenor al celor de la Sporting. Nu a făcut mari schimbări, dar a reușit să formeze un grup foarte competitiv. Am văzut meciul datorită unui prieten aflat la Miami, care mi-a pus meciul pe telefon. Așa l-am văzut și am trăit cu aceeași intensitate, cum a trăit și el meciurile mele, a spus Mircea Lucescu pentru DigiSport.
razvan lucescu al hilal

"Răzvan poate să ajungă la nivelul celor mai mari antrenori"

Mircea Lucescu este convins că Răzvan se va întoarce să antreneze în Europa în viitor:
Mă bucur că a luat-o pe drumul lui, trebuie să se perfecționeze permanent. Poate să fie competitiv la nivelul celor mai mari antrenori. Facem parte dintr-un loc al Europei în care nu ni se dă șanse. E foarte rău. Dar, sunt convins că va trece de această barieră.
Răzvan Lucescu se află pe banca lui Al Hilal din iulie și deja a reușit să câștige cel mai râvnit trofeu din Asia. Rapid, FC Brașov, El Jaish, Petrolul Ploiești, Skoda Xanthi și PAOK sunt formațiile pe care Lucescu Jr le-a mai antrenat de-a lungul timpului. Liga Campionilor Asiei a fost al șaptelea trofeu din palmaresul său de antrenor, după cele obținute pe banca Rapidului (2), PAOK (3) și El Jaish (1).
razvan lucescu al hilal
Al Hilal a cucerit a treia Ligă a Campionilor Asiei din istorie, după cele din 1991 şi 2000, şi se află la a cincea finală. Răzvan Lucescu a devenit astfel al doilea antrenor român care câștigă Liga Campionilor Asiei, după Anghel Iordănescu, care a cucerit trofeul de două ori, în 2000 cu Al Hilal și în 2005 cu Al Ittihad.
În urma câștigării Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal și-a asigurat prezența la Campionatul Mondial al Cluburilor, care se va desfășura în Qatar, în perioada 11-21 decembrie. La competiție vor mai participa Flamengo (CONMEBOL), Liverpool (UEFA), Esperance de Tunis (CAF), Monterrey (CONCACAF), Hienghene Sport (OFC) și Al-Sadd (AFC - gazdă).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo