Răzvan Lucescu a reușit o performanță uriașă pentru fotbalul din Arabia Saudită. Al Hilal, echipă saudită pregătită de antrenorul român Răzvan Lucescu, a câștigat Liga Campionilor Asiei, duminică, după ce a învins formația japoneză Urawa Red Diamonds, la Saitama, scor 2-0 (3-0, la general).
Salem Al Dawsari a deschis scorul în minutul 74 la finala desfășurată în Japonia. El a primit o pasă în fața porții de la Sebastian Giovinco, fostul jucător de la Juventus Torino. Scorul final a fost stabilit de francezul Bafetimbi Gomis, în minutul 90+3. Al Hilal s-a impus cu 3-0, la general, după ce, la Riad, în partida tur, a câștigat cu 1-0, după reușita lui Andre Carrillo.

Ce a declarat Răzvan Lucescu la conferința de presă

Campionatul European UEFA
Euro 2020 | Răzvan Lucescu, dezamăgit după primul meci jucat la Bucureşti: "Asta e realitatea"
14/06/2021 LA 16:02
Nu vreau să mă gândesc la fotbal în următoarele trei zile!. Jucătorii au muncit foarte bine, iar trofeul a fost câştigat datorită jucătorilor. Tot staff-ul a depus eforturi mari pentru ca să câștigăm competiția. Acest trofeu vine și pentru că toată Arabia Saudită a stat în spatele nostru și vreau să le mulțumesc fanilor în special pentru că ne-au fost alături în toată această perioadă
"Am fost foarte încrezători că vom câștiga finala, mai ales pentru că manșa tur ne-a dat certitudinea că suntem favoriți, cu tot respectul pentru echipa adversă.În clipa în care am dat gol mi-am dat seama că nimic nu se mai poate întâmpla", a declarat Răzvan Lucescu după finala câștigată.
"Am câștigat cu 2-0, de o manieră clară. Suntem foarte fericiți! A fost fantastic! E o bucurie incredibilă! Am reușit o performanță foarte mare. Este un meci pe care toată lumea dorește să-l câștige. E o seară de vis și vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor, colaboratorilor, celor din staff și celor din club. E o seară care nu se poate uita. Este cel mai important trofeu pe care l-am câștigat. Vom petrece trei zile și trei nopți pentru că e ceva special. Vreau să le mulțumesc și tuturor celor de acasă", a transmis Lucescu pentru Gazeta.
Greek Super League
Prima reacție a lui Lucescu după ce a fost prezentat oficial la PAOK! "Sunt mai bun sub presiune"
03/06/2021 LA 12:56
Fotbal
Răzvan Lucescu îi face pe fanii Rapidului să viseze! Ce a spus despre revenirea în Giulești
18/05/2021 LA 11:28