Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024! Al Nassr, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Dani Morar

Actualizat 14/02/2024 la 22:37 GMT+2

Cristiano Ronaldo a marcat singurul gol al partidei din Al Feiha și Al Nassr și și-a adus echipa cu un pas mai aproape de sferturile Ligii Campionilor Asiei. Returul va avea loc peste fix o săptămână, de la ora 20:00.

Cristiano Ronaldo.

Credit imagine: Eurosport

Cristiano Ronaldo e uriaș. A marcat în primul meci oficial din 2024 și a adus victoria lui Al Nassr în partida tur a optimilor Ligii Campionilor Asiei, pe terenul celor de la Al Feiha.
Cristiano Ronaldo a marcat acum cel puțin câte un gol în fiecare an calendaristic între 2002-2024. În această perioadă, el a înscris pentru Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid, Juventus, Al Nassr și naționala Portugaliei.
Prima mare ocazie a venit după un sfert de oră. Marcelo Brozovic a centrat în careul advers, iar Aymeric Laporte s-a înălțat și a trimis cu capul, puțin pe lângă bara din stânga.
O fază similară a avut loc în minutul 33. Brozovic a trimis din nou o centrare, care de această datî l-a găsit în careu pe Otavio. Portughezul a încercat, de asemenea, o finalizare cu capul, dar mingea s-a dus în aut de poartă.
Citește și:

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024

Ronaldo a avut prima ocazie în prelungirile primei reprize. Lusitanul a primit o pasă de efect în interiorul careului și a trimis un șut puternic. Mingea s-a dus în colțul din stânga jos, dar Vladimir Stojkovic a respins în corner.
Partea secundă a început cu o nouă șansă irosită de Laporte. Fostul fundaș de la Manchester City a atacat din nou o minge cu capul, trimisă în careu în urma unui corner, dar nici de această dată nu a găsit cadrul porții.
Cristiano a irosit și el o ocazie cu capul, înainte de a deschide scorul în minutul 81. CR7 a fost servit perfect de Brozovic și a finalizat cu o execuție de finețe, acesta fiind și scorul final al partidei.
Pentru Ronaldo a fost partida cu numărul 1000 la nivel de echipe de club. În această perioadă, el a marcat de 746 de ori și a contribuit la 960 de goluri, fiind implicat la câte o reușită aproape în fiecare meci.
Al Feiha – Al Nassr s-a încheiat 0-1, iar returul din această dublă din optimile Ligii Campionilor Asiei va avea loc peste doar o săptămână.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo