Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene ireale în Iran! Oamenii "s-au călcat în picioare" pentru o poză cu Cristiano Ronaldo

Nicu Savin

Publicat 18/09/2023 la 19:15 GMT+3

Al Nassr a ajuns astăzi în Iran, unde va juca marți seara primul meci din faza grupelor Ligii Campionilor Asiei, contra celor de la Persepolis. Iranienii nu au ratat momentul și au ieșit în număr mare pe străzi și au urmărit autocarul formației saudite. Mulți dintre ei au intrat și în incinta hotelului unde s-a cazat echipa, totul în speranța că vor surprinde o fotografie cu Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo jest zawodnikiem Al-Nassr

Credit imagine: Getty Images

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr a creat isterie în Arabia Saudită, dar impactul mutării starului a depășit granițele țării din Golf, având ecou în toată Asia. Al Nassr a ajuns astăzi în Iran, unde marți seara va juca împotriva celor de la Persepolis, în primul meci al fazei grupelor din Liga Campionilor Asiei.
Iubitorii fotbalului din Shiraz (denumirea modernă a renumitului oraș antic Persepolis, capitala primului Imperiu Persan - actualul oraș este situat la aproximativ 60 de kilometri de ruinele din Persepolis) au ieșit în număr mare pe străzi și au alergat după autocarul celor de la Al Nassr. Chiar dacă la gruparea saudită evoluează multe nume care au făcut istorie în Europa, e clar că fanii s-au îmbulzit pe străzi pentru Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a creat isterie în Iran

Imaginile sunt de-a dreptul fabuloase, mulți dintre suporteri intrând și în incinta hotelului la care s-au cazat cei de la Al Nassr. Dotați cu telefoane mobile, aceștia au încercat să facă fotografii cu starul portughez sau să-l filmeze îndeaproape. De asemenea, suporterii se pot auzi cum strigă din toți rărunchii: "Ronaldo, Ronaldo".
Drumul autocarului celor de la Al Nassr de la aeroport la hotel a durat cu sigurață mai mult decât în mod normal, forțele de ordine reușind cu greu să-i facă loc printre mulțimea de fani. Cei care au reușit să se apropie de autocar au avut un mare motiv de satisfacție, deoarece Ronaldo a fost surprins cum îi saluta.
În afară de iranienii de la Persepolis, Al Nassr mai este în grupă cu Al Duhail (Qatar) și Istiqlol Dushanbe (Tadjikistan). Doar prima clasată din grupă va accede în faza următoare a competiției. În campionatul din Arabia Saudită, Al Nassr a avut un start slab, cu două eșecuri în primele două etape, dar apoi a legat 4 succese la rând. Cristiano Ronaldo este într-o formă de zile mari, având 7 goluri marcate în 5 meciuri jucate în actuala stagiune și este așteptat să strălucească și în Liga Campionilor Asiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo