Sănătatea este mult mai importantă decât fotbalul, iar Asociația Mondială a Fotbaliștilor Profesioniști (FIFPro) este convinsă că oprirea tuturor campionatelor este soluția perfectă pentru ca jucătorii de fotbal să fie protejați în mijlocul acestei epidemii mondiale de Coronavirus.
Fotbaliștii profesioniști sunt îngrijorați pentru ei, dar și pentru familiile lor în aceste timpuri tulburi. Jucătorii pot fi expuși acestui virus mortal la meciuri, antrenamente sau atunci când călătoresc pentru a-și reprezenta cluburile. Suntem alături de fotbaliștii care se simt în pericol și cer să nu joace în țările sau regiunile lor. Înțelegem că aceste măsuri extreme au consecințe economice foarte serioase pentru industria numită fotbal, dar sănătatea oamenilor este mai importantă.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 39 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cine vine după Salah în "Clubul 100" din Premier League?
ACUM 40 MINUTE
Premier League
Manchester United, la ora bilanțului: la cât a crescut fondul de salarii după aducerea lui Ronaldo
ACUM O ORĂ