Sănătatea este mult mai importantă decât fotbalul, iar Asociația Mondială a Fotbaliștilor Profesioniști (FIFPro) este convinsă că oprirea tuturor campionatelor este soluția perfectă pentru ca jucătorii de fotbal să fie protejați în mijlocul acestei epidemii mondiale de Coronavirus.
Fotbaliștii profesioniști sunt îngrijorați pentru ei, dar și pentru familiile lor în aceste timpuri tulburi. Jucătorii pot fi expuși acestui virus mortal la meciuri, antrenamente sau atunci când călătoresc pentru a-și reprezenta cluburile. Suntem alături de fotbaliștii care se simt în pericol și cer să nu joace în țările sau regiunile lor. Înțelegem că aceste măsuri extreme au consecințe economice foarte serioase pentru industria numită fotbal, dar sănătatea oamenilor este mai importantă.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 9 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 10 ORE