Lista tuturor distincțiilor acordate la gala Globe Soccer Awards
 • Cea mai bună echipă feminină: FC Barcelona
 • Cea mai bună jucătoare: Alexia Putellas
 • Cel mai bun fundaș al anului: Leonardo Bonnucci
 • Cel mai bun director sportiv: Txiki Begiristain (Manchester City)
 • Cel mai bun impresar: Federico Pastorello
 • Cea mai bună națională: Italia
 • Cel mai bun marcator din istorie: Cristiano Ronaldo
 • Cel mai bun antrenor al anului: Roberto Mancini
 • Premiu pentru cariera sportivă: Ronaldinho
 • Premiul „Maradona” pentru marcatorul anului: Robert Lewandowski
 • Cel mai bun jucător al anului: Kylian Mbappé
 • Premiul pentru cel mai bun jucător al anului ales de utilizatorii „Tik Tok”: Robert Lewandowski
UPDATE / Ultimul trofeu al serii merge la Robert Lewandowski, care a fost alesul fanilor drept cel mai bun jucător din lume în acest an.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
UPDATE / Kylian Mbappe a primit cel mai râvnit trofeu al serii! Francezul a fost desemnat pentru prima dată în carieră cel mai bun fotbalist al lumii într-o gală de o asemenea importanță.
UPDATE / Robert Lewandowski a primit titlul de cel mai bun marcator al anului. Acest trofeu a fost acordat în premieră la Globe Soccer Awards și poartă numele "Trofeul Maradona", în memoria legendarului argentinian care a decedat în urmă cu ceva mai mult de un an.
UPDATE / Ronaldinho a primit un premiu special, pentru întreaga carieră. "Dințosul", care a făcut furori mai ales în tricoul Barcelonei și al naționalei Braziliei, a fost asfel recompensat pentru spectacolul pe care l-a oferit pe parcursul activității sale de fotbalist.
UPDATE / Roberto Mancini, ales cel mai bun antrenor al anului. Parcursul fantastic la cârma Italiei, care a stabilit un record absolut, ajungând la 37 de meciuri fără înfrângere, i-au adus lui Mancini prestigiosul trofeu.
UPDATE / Cristiano Ronaldo a primit un premiu special, pentru cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Starul portughez nu a putut fi prezent la gală pentru că Man United joacă în această seară cu Newcastle. Premiul său a fost ridicat de agentul său, Jorge Mendez.
UPDATE / Italia, cea mai bună națională din 2021. Nici nu avea cum să fie altfel, ținând cont de succesul entuziasmant al Squadrei Azzurra la EURO.
UPDATE / Chelsea a fost ales cel mai bun club al anului (la masculin).
UPDATE / Impresarul anului a fost ales Frederico Pastorello! Italianul a câștigat în premieră acest trofeu, devansându-i în premiră pe mult mai celebri Jorge Mendez, Mino Raiola, Jonathan Barnett sau Pini Zahavi. Cei mai importanți jucători impresariați de Pastorello sunt Romelu Lukaku sau Kasper Schmeichel.
UPDATE / Txiki Begiristain (Manchester City) a fost ales cel mai bun director sportiv al anului.
UPDATE / Gianluigi Donnarumma a câștigat premiul pentru titlul de cel mai bun portar al anului.
UPDATE / Leonardo Bonucci a fost desemnat cel mai bun fundaș al anului.
UPDATE / La categoria de cea mai bună jucătoare a anului nu a fost loc de surprize. Iberica Alexia Putellas, câștigătoarea Balonului de Aur, a primit în premieră titlul acordat la Globe Soccer Awards pentru fotbalul feminin.
UPDATE / FC Barcelona a primit titlul de cel mai bun club al anului în fotbalul feminin! Echipa de fete a catalanilor a câștigat Champions League în acest an, astfel că Barcelona a devenit singurul club din lume care a cucerit acest trofeu și la masculin și la feminin.
UPDATE / Msdosarry7 a fost ales cel mai bun jucător de EA Sports al anului! Pe numele său real Aldossary Mossad vine din Arabia Saudită și s-a remarcat prin abilitățile sale la simulatoarele de fotbal.
UPDATE / S-a acordat primul premiu al serii. Academia egiptenilor de la ZED a fost desemnată cea mai bună academie din Africa.
UPDATE / Iată cele mai importante premii care se vor acorda în această seară la Globe Soccer Awards:
 • Cel mai bun jucător al anului (masculin și feminin)
 • Cel mai bun club al anului (masculin și feminin)
 • Cel mai bun antrenor al anului
 • Cel mai bun fundaș al anului
 • Cel mai bun portar al anului
 • Cea mai bună națională a anului
 • Cel mai bun director sportiv al anului
 • Cel mai bun bun jucător al anului, ales de fanii pe Tik-Tok
 • Cel mai bun jucător de EA Sports al anului
UPDATE / A început Gala Globe Soccer Awards. Robert Lewandowski este mare favorit să câștige din nou titlul de cel mai bun fotbalist al anului, așa cum s-a întâmplat și în 2020.
Știtrea inițială
Balonul de Aur este cel mai prestigios trofeu individual din fotnalul mondial. Acest titlu este acordat anual de revista France Football, dar în ultimii ani au apărut și alte organizații care premiază în diverse feluri activitatea celor mai buni jucători, atrenori sau condicători la nivel mondial
Poate cea mai importantă astfel de organizație este Globe Soccer, care în colaborare cu Asociația Europeană a Cluburilor (ECA) și Asociația Europeană a agenților de fotbaliști (EFAA) acordă începând din 2010 diferite premii în fotbalul mondial.

Globe Soccer Awards | Lewandowski, favorit să fie desemnat din nou fotbalistul anului

Cea de-a 12-a ediție a Globe Soccer Awards va avea loc în această seară, la Dubai, așa cum s-a întâmplat în fiecare din ultimii 11 ani. Cel mai așteptat moment va fi cu siguranță cel în care va fi anunțat câștigătorul titlului de fotbalistul anului. În 2020, Robert Lewandowski a primit premiul, iar polonezul este mare favorit și în acest an, majoritatea specialiștilor considerând că acest lucru va fi ca o compensație pentru pierderea Balonului de Aur în fața lui Messi.
Pentru mult râvnitul trofeu, Lewandowski va concura cu Mohamed Salah, Karim Benzema, Kylian Mbappe, Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo. Lusitanul este recordman-ul absolut de titluri la acest capitol, fiind desemnat de 6 ori fotbalistul anului.
Pe lângă titlul de cel mai bun jucător vor fi acordate multe alte premii, printre care cele pentru cel mai bun portar, cel mai bun fundaș, cel mai bun antrenor, cel mai bun agent, cel mai bun club, cea mai bună echipă națională sau un premiu special pentru întreaga carieră, dar și titlul de cel mai bun jucător ales de fani.
Totul va avea loc în cadrul unei ceremonii fastuoase care va începe la ora 18:30 (ora României) și care va fi în direct pe Eurosport 2.
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22