Germania - Spania 1-1

Min 95. GOOOOOL SPANIA! Echipa lui Luis Enrique a egalat la ultima fază a meciului prin Gaya!
Min 80. Germania a fost clar echipa mai bună în a doua parte a meciului și ar fi cu siguranță o victorie meritată.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM O ORĂ
Min 51. GOOOOL GERMANIA! Timo Werner a deschis scorul
Min 45. La Spania a intrat Ansu Fati la pauză. Debut așadar pentru tânărul jucător al Barcelonei.
Min 40. În continuare spaniolii domină partida însă Timo Werner a fost cel care a ratat din nou, din poziție regulamentară de această dată.
Min 30. Spania a pus între timp stăpânire pe joc iar marea ocazie a spaniolilor a venit după o lovitură liberă a lui Fabian Ruiz, însă voleul lui Busquets se duce peste poartă.
Min 20. Germania este echipa mai activă iar David de Gea a salvat de două ori de la Draxler și Sane!
Min 10. Nu au fost faze mari de poartă în primele 10 minute. Spaniolii au părut mai periculoși, dar germanii au avut cea mai periculoasă fază la care Timo Werner a fost însă în offsaid.
Min 1. A început partida!
Echipele de start

Rezultate finale

Liga A
 • Ucraina - Elveția 2-1
Liga B
 • Rusia-Serbia 3-1
 • Turcia-Ungaria 0-1
 • Bulgaria- Irlanda 1-1
 • Finlanda-Țara Galilor 0-1
Liga C
 • Moldova-Kosovo 1-1
 • Slovenia-Grecia 0-0
Liga D
 • Letonia-Andorra 0-0
 • Insulele Feroe-Malta 3-2

Preview

Germania-Spania, meciul zilei în Liga Națiunilor
Cel mai așteptat meci al zilei se va disputa pe Mercedes-Benz Arena din Stuttgart între 2 din ultimele 3 campioane mondiale, Germania și Spania. Cele 2 echipe nu s-au mai întâlnit din 2018, atunci când au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci amical disputat tot în Germania.
Nemții și-au revenit după mondialul ratat din Rusia și au câștigat lejer grupa preliminară pentru Campionatul European (amânat pentru 2021), având o singură înfrângere, un 2-4 contra Olandei.
https://i.eurosport.com/2019/09/05/2670827.jpg
De parrtea celaltă, Luis Enrique revine pe banca Spaniei, după ce a stat departe de fotbal din cauza decesului fetiței sale în toamna anului trecut. Luis Enrique încearcă să întinerească echipa națională iberică și i-a convocat în premieră pe Ansu Fati (Barcelona), Sergio Reguilon (Sevilla), Eric Garcia (Manchester City), Mikel Merino (Real Sociedad), Oscar Rodriguez (Leganes), Adama Traore (Wolves) și Ferran Torres (Manchester City).
Celălalt meci din cadrul grupei a 4-a din Liga A a Ligii Națiunilor va fi cel dintre Uraina și Elveția. Partida se va disputa la Lvov, iar ucrainienii vor încerca să-și continue seria incredibilă de 11 meciuri consecutive fără înfrângere. Echipa condusă de pe bancă de Andrey Shevchenko a fost învinsă ultima dată în 2018, tot într-un meci din Liga Națiunilor, când a pierdut clar contra Slovaciei, scor 1-4.

Celelalte meciuri din Liga Națiunilor de astăzi

Liga B
 • Rusia-Serbia
 • Turcia-Ungaria
 • Bulgaria- Irlanda
 • Finlanda-Țara Galilor
Liga C
 • Moldova-Kosovo
 • Slovenia-Grecia
Liga D
 • Letonia-Andorra
 • Insulele Feroe-Malta

Sistemul de desfășurare al Ligii Națiunilor

În Liga Națiunilor, 55 de naționale europene sunt împărțite în patru ligi - A, B, C și D. România se află momentan în Liga B unde a fost repartizată în grupă cu Austria, Irlanda de Nord și Norvegia.
Primele trei ligi (A, B și C) conțin patru grupe a câte patru echipe. Liga D are doar două grupe - una cu patru echipe, alta cu trei. Echipele sunt plasate în ligile respective în funcție de ratingul din ediția precedentă din Liga Națiunilor.
Astfel, fiecare echipă - în afară de cele din grupa de trei din Liga D - va juca șase meciuri în fiecare grupă în septembrie, octombrie și noiembrie. Grupele au fost mărite de la trei echipe la patru de această dată pentru că UEFA caută să aibă cât mai multe meciuri competitive în loc de amicale.
Câștigătoarele grupelor din Liga A vor disputa semifinalele și apoi finala la turneul final care va avea loc în septembrie sau octombrie 2021. Va trasă la sorți una dintre cele patru echipe pentru a găzdui acest turneu final. Ultimele clasate din Ligile A și B vor retrograda iar primele echipe din Ligile B, C și D vor promova. Ultimele patru clasate din Liga C vor juca un play-off pentru a determina cele două echipe care vor retrograda.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 2 ORE