Football Insider a anunțat miercuri că Dennis Politic se află pe lista de transferuri de la Aston Villa după ce mijlocașul român a impresionat atunci când a ajuns la primă echipă a lui Bolton, dar mai ales când a fost împrumutat la Salford City sezonul trecut. Scouterii de la Aston Villa au fost impresionați de talentul lui Politic și vor să-l transfere în ianuarie.
În perioada următoare, Dennis Politic va fi monitorizat de scouterii de la Aston Villa, iar dacă totul merge bine pentru românul de 19 ani, atunci el va fi transferat în ianuarie 2020 în Premier League. Echipa actuală a lui Politic traversează o perioadă dificilă în liga a treia din fotbalul englez. Bolton ocupă ultimul loc în League One, cu doar patru puncte acumulate în cele zece etape parcurse până acum.

Dennis Politic are șansa să joace în Premier League

Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 21 ORE
Dennis Politic ar putea ajunge în Premier League, la Aston Villa, club care se află în partea inferioară a clasamentului, cu doar opt puncte (patru înfrângeri, două victorii, două egaluri). Mijlocașul central de la Bolton Wanderers a înscris două goluri și a oferit două pase decisive pentru Salford City în sezonul în care a fost împrumutat. Dennis are de asemenea trei selecții la naționala U17 a României.
Născut pe 5 martie 2000 la Brașov, Dennis Politic s-a mutat în 2012 în Marea Britanie cu părinții, care au lăsat totul în urmă pentru a fi alături de fiul lor. După ce inițial a semnat cu Manchester United, Politic a ajuns apoi la Bolton. "A mai fost în teste şi la Liverpool şi Chelsea, dar cei de la Manchester United au fost cei mai insistenţi, iar părinţii jucătorului au decis că United este cea bună bună variantă. Ca stil de joc l-aş compara cu Steven Gerrard de la Liverpool", mărturisea antrenorul care l-a descoperit pe Dennis, Laurian Păun, atunci când mijlocașul român a plecat în Marea Britanie.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33