Rezerva Iheanacho a finalizat cu precizie după o pasă excelentă a lui Jamie Vardy în minutul 84 pentru a aduce golul meritat de Leicester după o presiune constantă pusă în a doua repriză pusă de elevii lui Brendan Rodgers pe Aston Villa.
Villa, care are probleme mari cu accidentările și de la care au lipsit Tom Heaton și Wesley, s-a apărat organizat pentru a proteja avantajul pe care l-a obținut în minutul 28 grație golului marcat de Frederic Guillbert.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2749312.jpg
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 2 ORE
Ezri Konsa a lovit mingea cu capul însă balonul a ajuns în bară, în ceea ce a fost singura ocazie semnificativă a celor de la Villa. Leicester de cealaltă parte a fost echipa care a dominat partida – Nyland a salvat două ocazii importante de la Maddison și Vardy. Returul se va juca pe Villa Park pe 28 ianuarie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 3 ORE