Talentul uriaș al lui Neymar este un lucru pe care nimeni nu poate să îl conteste, însă comportamenul acestuia a lăsat de multe ori de dorit.
Brazilianul l-a depășit pe marele Ronaldo la numărul de goluri marcate pentru "Celecao", după ce a reușit un hattrick contra reprezentativei statului Peru, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. 2 dintre cele 3 reușite au fost din penalty, iar la final peruvienii au fost foarte nemulțumiți de maniera de arbitraj.
Neymar nu a scăpat de acuzațiile adversarilor, iar fundașul Carlos Zambrano a fost foarte dur cu atacantul lui PSG: "Sincer, este un jucător grozav, unul dintre cei mai buni din lume, dar pentru mine este un adevărat clovn."
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 6 MINUTE
Zambrano a fost eliminat pe finalul partidei de la Lima și l-a acuzat la final pe Neymar că a cerșit pe toată durata partidei lovituri de la 11 metri, iar arbitrul a cedat până la urmă și a arătat punctul cu var de 2 ori.
Neymar, acuzat că a cerșit penalty-uri
"Este conștient de tot ceea ce a făcut pe teren, este un jucător grozav, dar căuta cel mai mic contact. În careu, s-a aruncat de patru sau cinci ori pentru a cere penalty și la final și-a atins obiectivul. A primit 2 penalty-uri, dar nu au fost.", a declarat Zambrano pentru o televiziune din țara natală, citat de Marca.
La eliminarea lui Zambrano, centralul i-a arătat inițial cartonașul galben, dar apoi, la insistențele lui Neymar și ale altor fotbaliști brazilieni s-a dus să consulte imaginile VAR și a schimbat decizia, acordând cartonaș roșu: "Este Brazilia și la acea atingere s-a dus imediat să se uite la VAR. Indiferent dacă se impunea sau nu acest lucru, au revizuit imaginile pentru că este Brazilia."
Meciul câștigat de Brazilia cu 4-2, după ce peruvienii conduseseră de 2 ori, a generat un adevărat scandal în Peru, arbitrii fiind acuzați rea intenție și viciere de rezultat. De altfel, Federația din Peru a depus o plângere împotriva arbitrului chilian, J.Bascunan.
Brazilia 2 victorii din 2 meciuri disputate până acum în premliminariile mondialului qatarez. La mijlocul lunii viitoare, Neymar&Co vor juca alte 2 partide, acasă cu Venezuela și în deplasare cu Uruguay.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE