255 de milioane de euro este miza financiară a reluării campionatului în Italia, anunţă Gazzetta dello Sport, sumă pe care cluburile o vor primi din drepturile TV.
Fost patron la Leeds, Cellino a preluat-o pe Brescia în 2017, investițiile traducându-se într-o promovare în prima ligă italiană. Acum, clubul e într-o situație dificilă din punct de vedere sportiv, doar anularea sezonului, fără ca cineva să retrogradeze, putând să țină "rândunelele" în Serie A.
Cellino crede că anularea stagiunii e singura variantă viabilă, dar nu pentru că această decizie ar avantaja echipa sa, ci pentru că realitatea din Italia nu oferă alternativă. Guvernul a ridicat măsurile aferente stării de urgență pe 3 mai, însă situația e departe de a fi una care să genereze optimism. Cu toate că patronul Bresciei e extrem de vocal, trebuie spus că toţi președinții celor 20 de formații din Serie A au votat în unanimitate ca sezonul să se termine.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM 7 MINUTE
"Așteptăm ca alții să decidă dacă vom reîncepe sau nu, doar pentru că în fotbalul nostru există oameni care au cheltuit deja banii încă neîncasați. Rusine! Nu mă mai interesează dacă se întorc să joace sau nu, să facă ce vor. Linia mea a fost întotdeauna clară, am spus ce aveam de spus pe marginea subiectului. Așteptăm deciziile lui Merkel? Este rușinos. Avem un președinte al Ligii, unul al Federației, unul al CONI și un ministru al sportului și îi aşteptăm pe alții? Nu mă interesează Merkel și UEFA: Italia trebuie să decidă autonom, suntem fără demnitate. Și să decidă rapid, nu mai accept această incertitudine continuă. A fost suficient să stăm la o masă și să împărțim sarcini şi credem că putem reporni campionatul în siguranță? Nimeni nu renunță la această idee deoarece acest fotbal e plin de datorii, s-au cheltuit deja banii care încă nu au fost primiţi. Un astfel de fotbal este un fotbal fără viitor. Nu mai pot accepta aşa ceva", a spus Cellino, citat de Gazzetta dello Sport.

Cellino a avut COVID-19

Massimo Cellino a confirmat într-un interviu pentru La Repubblica, în urmă cu mai puţin de o lună, faptul că a avut COVID-19. Fostul patron de la Leeds United a vrut să lămurească lucrurile după ce presa din Italia dezvăluise că testele au arătat că a dezvoltat anticorpi împotriva virusului.
Cellino a negat însă faptul că a fost asimptomatic, având de furcă pentru a învinge COVID-19.
M-am aflat în Cagliari pentru câteva zile după ce am stat în carantină în Brescia timp de 3 săptămâni. Am fost la spital să fac niște teste. Presa a aflat faptul că fiica mea a avut virusul, nu și fiul meu. Eu sunt cel care are de luptat acum. Simptomele pe care le-am simțit au fost o oboseală excesivă și durere a oaselor | Cellino, acum aproximativ o lună
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM O ORĂ
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 10 ORE