În vârstă de 48 de ani, Christophe Dugarry, fost fotbalist al clubului catalan în sezonul 1997-1998, a avut un derapaj grosolan la adresa lui Lionel Messi, atunci când a fost rugat să comenteze situația compatriotului lui la Barcelona, Antoine Griezmann. Dugarry, care a jucat la Barcelona timp de jumătate de sezon, între iulie și decembrie 1997, Dugarry a lansat acuze fără precedent la adresa lui Lionel Messi.
"De ce-i e frică lui Griezmann? De un copil de 1.50 metri înălțime, pe jumătate autist?”, a spus acesta, în cadrul unei intervenții la RMC Sport. Apoi a adăugat: "Dacă există o problemă, să-i tragă un pumn în gură!”. Francezul nu l-a uitat nici pe antrenorul echipei, Quique Setien, despre care spune că "sunt sigur că nu are nimic cu Griezmann, pur și simplu e incompetent".
Dugarry nu a avut cuvinte de laudă nici la adresa lui Griezmann, pe care l-a criticat pentru prestațiile de pe teren: "Și-a pierdut încrederea, prestațiile sale nu sunt bune. E adevărat că Lionel Messi ar putea să-i dea mai multe pase, dar, sincer, nu mă surprinde că nu o face. Griezmann pierde mingi, nu-și prea creează ocazii și nu are are influență în echipă. Griezmann nu are decât să discute cu Messi pentru a-și rezolva problemele", a mai spus acesta.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE

Dugarry și-a cerut scuze pentru derapajele verbale

După acuzele la adresa lui Lionel Messi și valul de reacții, francezul s-a scuzat pe contul personal de Twitter: "Îmi pare sincer rău pentru amploarea pe care au luat-o comentariile mele despre Lionel Messi. Nu am vrut să stigmatizez persoanele cu autism, nu era intenția mea. Le cer scuze persoanelor pe care le-am jignit și o voi face din nou în emisiunea mea", a scris fostul atacant.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 15 ORE
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33