România a ratat un nou turneu final, după ce a fost eliminată fără drept de apel de Islanda, care, deși a bătut la limită, nu a avut niciodată emoția că ar putea fi egalată. Nici nu ar fi avut cum să se întâmple asta, în condițiile în care Alibec, Pușcaș&Co au trimis un singur șut pe poarta adversă, la golul din penalty al lui Maxim.
Diferența dintre noi și nordici e foarte mare în acest moment și, cum a precizat și Lucescu, puține lucruri puteau fi făcute. Totuși, Prunea a profitat de eșecul suferit de tricolori, astfel încât să își continue războiul cu Burleanu și Federația.
"Este rezultatul unei politici falimentare a FRF, care a mințit tot fotbalul românesc cu regula U21. Acum s-a văzut realitatea și rezultatul acestei reguli. Președintele Federației ne-a mințit că vrea să crească jucători tineri, iar noi convocăm fotbaliști străini. Dacă suporterii nu iau atitudine, ne merităm soartă și ne vom face de râs în continuare!
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
Burleanu trebuie să plece, să-și dea demisia! Trebuie să-și depună mandatul! Nu pot să înțeleg oamenii politici care l-au pus acolo. S-a terminat. E faliment total. A nenorocit fotbalul românesc. Vedem că nu avem fundași laterali, pentru că antrenorii români nu folosesc tineri pe acele posturi, pentru că ar risca prea mult.
Actualii conducători erau slăbuți când au venit la FRF, acum sunt rotofei, au mașini, s-au îmbogățit. Karatistul, vulcanizatorul (n.r. potrivit Gazetei, Prunea face referire la Radu Vișan, secretar general, și Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct) și Burleanu sa plece! Au nenorocit fotbalul românesc!", a declarat Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

Islanda - România 2-1 | Rădoi trebuie să continue, susține Prunea

Și Rădoi a greșit, folosindu-l titular pe Camora, care nu a reușit să facă față presiunii. Totuși, Prunea îl vede pe actualul selecționer cel mai în măsură să conducă naționala, deși în acest moment tehnicianului îi va fi extrem de complicat să le ridice moralul jucătorilor.
Ca atare, în următoarele două confruntări, cu Norvegia și Austria, din Liga Națiunilor, fotbaliștii vor fi afectați de ratarea calificării la Euro.
"A fost o presiune mare pe Camora și a clacat. Trebuia protejat, zic eu. Îi va fi foarte greu lui Rădoi să remonteze echipa națională, dar trebuie să meargă mai departe, să-și continue munca, pentru că este un antrenor bun. Repet, e nevoie de un proiect de salvare a fotbalului românesc", a mai spus fostul portar al "Generației de Aur".
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 11 ORE