"Trebuia să fi marcat 5 sau 6 goluri", a spus vedeta lui Dortmund, completat de Odegaard: "A fost distractiv". Declaraţiile norvegienilor de după meci dor, chiar dacă aceştia mai mult ca sigură nu au vrut să trimită săgeţi către tricolori.

Ironii fără voie după Norvegia - România 4-0

Doar că prima reprezentativă nu mai sperie pe nimeni, iar adversara de aseară ne-a tratat la "preţ de matineu". Norvegia a vrut să îşi refacă moralul, după ce a ratat calificarea la Euro, din cauza înfrângerii cu Serbia, şi a obţinut ceea ce a dorit, în faţa unei formaţii fără identitate, fără nerv şi complet debusolată.
Liga
Koeman nu se gândeşte la plecarea de la Barcelona: "Nu mai citesc presa de mult timp"
ACUM 24 MINUTE
"E bine să joc alături de el, mă simt bine pe teren. Trebuia să fi marcat 5 sau 6 goluri, mă deranjează puțin, dar e bine că Odegaard și-a revenit în sfârșit și mi-a pasat. Trebuie să construim pe asta. Trebuie să îndrăznim să jucăm fotbal, atunci suntem buni!", a declarat Haaland pentru Federația Norvegiană de Fotbal.
Odegaard, fotbalistul lui Real Madrid, a vorbit şi el despre relaţia excelentă pe care o are în teren cu Haaland şi regretă la rândul lui că golgheterul lui Dortmund nu a marcat de mai multe ori. În schimb, "a fost distractiv" să îţi creezi atât de multe ocazii într-un meci, lucru care denotă o forţă ofensivă impresionantă din partea nordicilor.
"A fost distractiv astăzi. Am fost buni și am avut o agresivitate și o cursivitate diferite. Am utilizat bine mingea și am fost duri în defensivă, păcat că nu am fost la fel și cu Serbia. Este un lux să joci alături de astfel de fotbaliști. Înscrie în majoritatea ocaziilor, chiar dacă a ratat vreo două șanse, ceea ce știu că îl deranjează puțin"
Haaland, Odegaard şi Sorloth s-au distrat cu apărarea României, primind note uriaşe pentru pretaţiile avute.
Haaland a înscris primul său hat-trick în tricoul naţionalei. A ajuns la 51 de goluri marcate în ultimele 48 de partide, pentru club şi naţională.
Fotbal
Gabriel Jesus, gol super-norocos în fața lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM O ORĂ