Atletico Madrid este o poveste frumoasă. Echipa lui Simeone a reușit să câștige un nou titlu de campioană, in ciuda unei concurențe foarte puternice. Atletico a muncit până în ultima secundă a campionatului și a demonstrat că este cea mai bună echipă din La Liga. Este al 11-lea titlu din istoria lui Atletico și al doilea din cariera lui Simeone.
„Primele senzații pe care le simt sunt legate de faptul că a fost un an dificil. Au decedat suporteri ai lui Atletico Madrid în această perioadă, în acest an, acest truimf este cu totul diferit. Cred că era unul dintre cei mai buni ani în care puteam să triumfăm” a declarat Simeone după victoria muncită din ultima etapă. Atletico s-a impus 2-1 la Valladolid. Luis Suarez a fost, din nou, eroul victoriei obținută de Atletico. la primul sezon pe Wanda Metropolitano, uruguayanul a reușit 21 de goluri și a plâns la final.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 2 ORE

Atletico, campioană | Bucurie imensă la Madrid

Fanii lui Atletico au ieșit străzi pentru a sărbători titlul obținut în ultima etapă. Este primul titlu de campion câștigat de Atletico după cel din 2014.
”Sunt diferite cele două titluri. În zilele acestea, lumea trăiește o situație foarte tristă, dar este extraordinar faptul că am reușit să le oferim o bucurie oamenilor care au suferit foarte mult în ultimul an.În primele 32 de etape am fost extraordinari, am un respect total pentru jucătorii mei, pentru randamentul pe care l-au dat. Au avut atitudinea perfectă. Au fost momente foarte dificile” a mai spus Simeone.

Fanii lui Atletico Madrid au sărbătorit titlul

Atletico și-a schimbat numele contului de twitter.
Zidane a felicitat echipa lui Simeone pentru parcursul excelent din acest sezon și titlul obținut după 7 ani. „Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să le mulțumim fanilor noștri pentru că ne-au susținut mereu de afară. Cred că tată lumea poate fi mândră de jucători pentru că au dat totul. Nu a fost ușor dar în final am câștigat. Trebuie să o felicităm pe Atletico, merită titlul pentru că cel de pe primul loc îl merită. Cel mai important lucru este ce au făcut jucătorii. În timp și cu calm, voi vorbi cu cei de la club, mai târziu” a spus Zidane după ultimul meci din acest sezon.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 5 ORE