Decesul lui Maradona a ridicat multe semne de întrebare, iar în presă au apărut diverse ipoteze legate de starea în care se afla "El Pibe de Oro" în ultimele zile ale vieții sale. S-a vorbit intens inclusiv despre modul în care fostul campion mondial din 1986 a fost tratat la locuința lui din Tigre de către medicul personal Leopoldo Luque.
După o serie interminabilă de discuții, comentarii și întrebări, în presa internațională au apărut rezultatele finale ale autopsiei lui Maradona.

Concluziile finale al medicilor legiști, după decesul lui Maradona

Liga Națiunilor UEFA
Cu ce rămânem după retrogradarea în Liga C! Cum ar putea arăta România în preliminariile EURO 2024
ACUM 14 MINUTE
Potrivit ultimelor concluzii ale medicilor legiști, Maradona nu a consumat nici alcool, nici droguri înaintea decesului. Totuși, în organismul său au fost detectate substanțe cu efect psihotrop, folosite pentru a combate stările depresive și anxioase pe care "El Pibe de Oro" le-a avut în ultima perioadă, după operația pe creier suferită la începutul lunii noiembrie.
Diagnosticul final al decesului lui Maradona a fost edem pulmonar, dublat de o insuficiență cardiacă cronică reacutizată. În urma autopsiei a fost descoperit și un detaliu uluitor. Potrivit raportului medicilor legiști, inima argentinianului avea o greutate de 503 grame în momentul stopului cardiorespirator, aproape de două ori mai mare față de greutatea normală.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Liga Națiunilor UEFA
Maguire, un nou meci catastrofal: "Aproape că ne e milă de el!". Mesajul de susținere al lui Shaw
ACUM 20 MINUTE
Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM O ORĂ