Decesul lui Maradona a ridicat multe semne de întrebare, iar în presă au apărut diverse ipoteze legate de starea în care se afla "El Pibe de Oro" în ultimele zile ale vieții sale. S-a vorbit intens inclusiv despre modul în care fostul campion mondial din 1986 a fost tratat la locuința lui din Tigre de către medicul personal Leopoldo Luque.
După o serie interminabilă de discuții, comentarii și întrebări, în presa internațională au apărut rezultatele finale ale autopsiei lui Maradona.

Concluziile finale al medicilor legiști, după decesul lui Maradona

Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 15 MINUTE
Potrivit ultimelor concluzii ale medicilor legiști, Maradona nu a consumat nici alcool, nici droguri înaintea decesului. Totuși, în organismul său au fost detectate substanțe cu efect psihotrop, folosite pentru a combate stările depresive și anxioase pe care "El Pibe de Oro" le-a avut în ultima perioadă, după operația pe creier suferită la începutul lunii noiembrie.
Diagnosticul final al decesului lui Maradona a fost edem pulmonar, dublat de o insuficiență cardiacă cronică reacutizată. În urma autopsiei a fost descoperit și un detaliu uluitor. Potrivit raportului medicilor legiști, inima argentinianului avea o greutate de 503 grame în momentul stopului cardiorespirator, aproape de două ori mai mare față de greutatea normală.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 8 ORE