Omul care l-a descoperit pe Adrian Mutu, Cornel Jurcă, a povestit cum fostul jucător al naționalei putea juca pentru Steaua.

Mutu, aproape de Steaua

La 19 ani, Adi Mutu a fost transferat de Dinamo de la FC Argeș pentru 600 000 de euro. Mutu nu a stat foarte mult la Dinamo, iar în 2000 a plecat în Italia la Inter.
Premier League
Jamie Carragher, despre Romelu Lukaku: "Este o bombă cu ceas în vestiarul lui Chelsea"
ACUM 18 MINUTE
Dar înainte să ajungă la Dinamo, Mutu putea semna cu Steaua.
„De mic, Mutu a avut capacitatea de a strânge în jurul lui echipa. Mereu glumea, avea permanent zâmbet pe buze. Era unul dintre puținii din generația lui care chiar venea la antrenament și care juca fotbal de plăcere.
Îmi amintesc că după o acțiune, lângă Arad, seara, Mutu s-a accidentat la piciorul stâng. Căzuse într-o groapă. Toți mi-au ascuns asta, iar când am aflat l-am băgat titular, fundaș stânga, împotriva celui mai puternic adversar. A fost cel mai bun de pe teren.
Înaintea unui meci internațional convocam echipa Under 16. Am sunat la Oradea pentru Lincar, dar am aflat că nu a fost la antrenament. Când am sunat la Pitești mi-au spus că nici Mutu nu se prezentase la antrenament. Am înnebunit. Ce se întâmplase? Au fost luați de un impresar și duși amândoi la Steaua să negocieze cu Steaua, dar pentru că aveau 16 ani nu au apucat să și semneze. Nu am acceptat așa ceva și le-am interzis să mai vină la națională. Încălcasera anumite principii despre care îi informasem. Ulterior au fost intervenții și au revenit la lot.
Mutu poate fi inclus în primii 10 jucători din istoria naționalei, dar fotbalistul Mutu, nu omul”, a spus Cornel Jurcă, la Radio Gold FM.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 2 ORE
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 3 ORE