Astăzi au fost publicate primele imagini cu cele două tabele de marcaj, montate în proporție de 100%. În același timp, oficialii celor de la CSA Steaua au oferit noi informații referitoare la starea în care se află nocturnele și scaunele de pe arena din Ghencea.
"Stadionul Steaua se apropie de final cu pași repezi. Dacă scaunele au fost montate în proporție de 90%, iar vineri a început așezarea fotoliilor de la zona VIP, cele două tabele de marcaj – de la peluza nord și de la peluza sud – au fost montate în proporție de 100%. De asemenea, montarea instalației de nocturnă a ajuns la 70%, dar până la primele teste vor mai trebui să treacă mai multe săptămâni.", este mesajul transmis de Steaua TV.
https://i.eurosport.com/2020/05/23/2822891.jpg
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM 43 MINUTE
Sursa foto: Steaua TV

"Arcul de Triumf" va fi primul stadion finalizat

Deși lucrările de la Stadionul Steaua sunt extrem de avansate, Gică Popescu a dezvăluit că "Arcul de Triumf" va fi prima arenă finalizată, din cele 3 destinate Campionatului European de vara viitoare:
"Pregătirile pentru EURO merg foarte bine. Această amânare cu un an de zile ne-a dat posibilitatea să terminăm obiectivele: cele 3 stadioane, calea ferată spre aeroport. Cele 3 stadioane vor fi gata în 2020. Cel mai devreme va fi gata „Arcul de Triumf”, constructorul a spus că pe 31 iulie. Noi am zis că și luna septembrie ar fi bine. În octombrie va fi gata Ghencea, iar în noiembrie stadionul Giulești.", a declarat Popescu la PRO X.

Detaliile stadionului Ghencea

  • Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Restaurant
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
  • Spații VIP (loje și parcare)
  • Sală de forță și de recuperare
  • Magazine
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM O ORĂ