În urmă cu trei zile, România a învins Belarus într-un meci amical disputat pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, scor 5-3. Azi au venit și rezultatele testelor COVID-19 pentru naționala României înaintea partidei oficiale cu Norvegia. Din fericire, toate rezultatele testelor pentru COVID-19 sunt negative.
Emoțiile au fost în orice caz uriașe, asta pentru că numărul cazurilor la nivel global a explodat de-a dreptul. Inclusiv oaspeţii au aflat că au în cadrul lotului un caz pozitiv, Omar Elabdellaoui, motiv pentru care antrenamentul lor de miercuri a fost anulat. România-Norvegia se va disputa pe Arena Naţională, fără spectatori, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.

Naționala României a scăpat de emoțiile testelor COVID-19

Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46
Dintre cei prezenţi la echipa naţională, şase jucători au fost exceptaţi de la testare. Roș-albaștrii Cristea, Man, Tănase și Crețu, plus Alex Băluţă şi Cristian Ganea au avut COVID-19 şi timp de 90 de zile nu mai sunt verificaţi. Este o decizie a UEFA legată de cei care au trecut peste virus.
"Au sosit rezultatele testării COVID efectuate ieri la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în baza căreia putem juca împotriva Norvegiei. Toți jucătorii și toți membrii staff-ului naționalei au rezultate NEGATIVE, așadar concentrare maximă, baftă și sacrificiu! E nevoie de ziua revanșei!", se transmite pe site-ul FRF.ro.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14