În urmă cu trei zile, România a învins Belarus într-un meci amical disputat pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, scor 5-3. Azi au venit și rezultatele testelor COVID-19 pentru naționala României înaintea partidei oficiale cu Norvegia. Din fericire, toate rezultatele testelor pentru COVID-19 sunt negative.
Emoțiile au fost în orice caz uriașe, asta pentru că numărul cazurilor la nivel global a explodat de-a dreptul. Inclusiv oaspeţii au aflat că au în cadrul lotului un caz pozitiv, Omar Elabdellaoui, motiv pentru care antrenamentul lor de miercuri a fost anulat. România-Norvegia se va disputa pe Arena Naţională, fără spectatori, de la ora 21:45. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.

Naționala României a scăpat de emoțiile testelor COVID-19

Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Dintre cei prezenţi la echipa naţională, şase jucători au fost exceptaţi de la testare. Roș-albaștrii Cristea, Man, Tănase și Crețu, plus Alex Băluţă şi Cristian Ganea au avut COVID-19 şi timp de 90 de zile nu mai sunt verificaţi. Este o decizie a UEFA legată de cei care au trecut peste virus.
"Au sosit rezultatele testării COVID efectuate ieri la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în baza căreia putem juca împotriva Norvegiei. Toți jucătorii și toți membrii staff-ului naționalei au rezultate NEGATIVE, așadar concentrare maximă, baftă și sacrificiu! E nevoie de ziua revanșei!", se transmite pe site-ul FRF.ro.
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24