CS Universitatea Craiova a fost învinsă de Lokomotivi Tbilisi cu 2-1 și părăsește rușinos această ediție a cupelor europene. Oltenii s-au prezentat foarte slab la meciul din Georgia și diferența de valoare nu a fost suficientă pentru obținerea calificării.
Aurel Țicleanu, unul dintre cei mai importanți oameni din istoria Craiovei, a intrat în direct la Digisport imediat după meci, arătându-și dezamăgirea fața de rezutatul și de jocul echipei: "Meciul din această seară mi-a adus aminte de un meci din 1994. Eu eram antrenorul Craiovei și aveam meci cu Dinamo Tbilisi. Erau foarte multe probleme la echipă, nu aveam jucători, abia ne-am adunat să plecăm în Georgia, dar chiar și așa am jucat mai bine decât au făcut-o băieții azi."

Aurel Țicleanu: "Ivan poate da randament doar în centru"

Romanian Liga I
Mirel Rădoi va fi băgat în ședință de patronul Universității Craiova și are postul în pericol
ACUM UN MINUT
"Semnalul de alarmă a fost tras la meciul cu Sepsi. Ei au crezut că fac act de prezență pe teren și se califică. Nu găsesc nicio explicație. Probabil dacă am mai juca 10 meciuri cu Lokomotivi Tbilisi i-am bate de fiecare dată, dar ei ne-au bătut când a trebuit.", a mai spus Țicleanu.
Fostul internațional i-a luat apărarea lui Bergodi, chiar dacă nu este de acord cu unele poziții în teren ale jucătorilor: "Bergodi nu a fost cu echipa în Austria. Secunzii își fac treaba, dar nu au aceeași autoritate. Jocul a fost foarte slab. Au preferat să joace cu un stângaci (Vătăjelu) pe partea dreaptă, chiar dacă în campionat Vlădoiu nu a jucat sub nota echipei. Au crezut toți că regula asta cu jucători U21 îi încurcă, dar uite că nu îi încurcă. Mihăilă nu a jucat pentru a fi folosit Ivan în banda stângă, dar eu cred că Ivan nu poate da randament decât în centru, în bandă îl îngrădești foarte mult."
După ce în sezoanele precedente Craiova "a căzut de pe cai mari" din Europa, fiind învinsă de AC Milan, Red Bull Leipzig sau AEK Atena, în această ediție oltenii pur și simplu s-au făcut de râs după ce au fost eliminați de gruzinii de la Lokomotive Tbilisi.
"Până la urmă ne-a bătut o echipă cu 10 jucători care aveau cârcei", a încheiat Aurel Țicleanu intervenția de la Digisport.
Cupa Mondială FIFA
"Se vor teme puştii Angliei de Franţa?" Durul Roy Keane, răspuns categoric. Ce anticipează
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Mbappe, după ce a urcat peste Maradona şi Ronaldo, la CM şi l-a egalat pe Messi: "E obsesia mea"
ACUM O ORĂ