În urmă cu 2 sezoane, Manchester City l-a dorit pe Jorginho și a ajuns chiar la un acord cu Napoli pentru mijlocașului brazilian care evoluează pentru naționala Italiei. Doar că atunci Jorginho a ajuns la rivala din Premier League a "cetățenilor", Chelsea, ceea ce a dus la răcirea relațiilor dintre City și Napoli.
Aurelio De Laurentiis susține că negocierile "calme" și "normale" cu Manchester City pentru un posibil acord pentru Kalidou Koulibaly sunt excluse, din cauza amărăciunii cu care a rămas clubul din Premier League în 2018, după ce Jorginho a ajuns la Chelsea, deși Napoli și-a dat acordul ca acesta să ajungă pe Etihad.
Astfel, în timp ce Manchester City încearcă să-și asigure serviciile fundașului central de la Napoli, De Laurentiis a spus că negocierile dintre cluburi au fost complicate din cauza resentimentului lui City față de incidentul de acum doi ani.
Fotbal
743 milioane de euro costă primul "11" al jucătorilor care pot rata Mondialul. Nume uriașe pe listă
18/11/2021 LA 10:29
"Cum putem avea o negociere normală și calmă cu Manchester City pentru a-l vinde pe Koulibaly? Ei nu vor vorbi direct cu noi din cauza acordului pentru Jorginho de acum doi ani.", declarat De Laurentiis pentru Sky Sport Italia.
https://i.eurosport.com/2019/09/27/2684839.jpg

Koulibaly s-a înțeles cu Manchester City în privința salariului

France Football a scris în urmă cu câteva zile că Txiki Begiristain, directorul tehnic al "cetățenilor", a ajuns la un numitor comun cu reprezentanții fundașului, în privința salariului. Prin urmare, viitorul lui Koulibaly depinde numai de oferta lui City și decizia lui De Laurentiis.
Cel mai probabil, board-ul de pe Etihad așteaptă să rezolve super-transferul lui Messi, apoi va lua o decizie în privința lui Koulibaly. Cert este că echipa lui Guardiola a suferit în ultimul sezon în zona centrală a defensivei, iar internaționalul senegalez cu siguranță ar putea ajuta la rezolvarea acestor problemele.
Koulibaly a fost cumpărat de Napoli de la Genk în urmă cu 6 ani, după ce italienii au plătit numai 7,75 milioane de euro. Un chilipir, ținând cont că valoarea sa pe piață depășește pragul de 60 milioane de euro, la ora actuală.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
19/10/2021 LA 04:38
Fotbal
Live Transfers | Cele mai noi informații despre transferurile acestei veri sunt aici
09/08/2021 LA 07:10