Austria – România se joacă luni, 7 septembrie, ora 21:45 iar meciul va fi în format livetext pe Eurosport.ro. Aceasta este a doua partidă din această ediție a Ligii Națiunilor, după remiza cu Irlanda de Nord (1-1) pe Național Arena.
Marian Pană antrenează din 2015 formația U18 de la VfB Hohenems din Austria. El a antrenat în țară ultima oară pe Metalul Reșița iar ca jucător a evoluat pentru Flacăra Moreni, Dinamo, Victoria și FC Argeș. Echipa sa de juniori din Austria a fost campioană la nivelul ei de vârstă anul trecut.
Într-un interviu acordat ProSport, Pană a vorbit despre strategia adoptată de Austria pentru meciul cu România: ”Dacă nu-i are în lot pe Arnautovici, iar Alaba pare a fi ieșit din calcule, înseamnă că au o strategie. Mizează mult pe tineri, pe sânge proaspăt, asta e ideea lor principală. Au o mare seriozitate și toleranță. Ce înseamnă toleranță? Dacă unul ratează sau greșește, este încurajat de grup. Nu-i dă nimeni în cap. Au o altă abordare”.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 3 ORE

Austria - România | Marian Pană despre tactica gazdelor

„Nu vreau să se supere nimeni, dar ultima clasată poate pune probleme celor de la Red Bull Salzburg, care sunt o echipă de top. Diferența însă o face valoarea și clasa jucătorilor. Altach, o formație de pluton aici, se poate bate la titlu în România. Au altă organizare și, așa cum vă spuneam, o altă viziune despre fotbal”, a declarat Pană.
„Acasă, cum va fi cu România acum, joacă 4-2-3-1, iar în deplasare un 5-3-2. În general, austricecii aleargă mult, sunt disciplinați și serioși. Astea sunt calitățile lor, evident că au și defecte. Eu cred că naționala noastră trebuie să joace curajos. Am încredere în Mireș Rădoi până la proba contrarie. Altfel, n-avem nicio șansă. Dacă jucăm defensiv, pierdem sigur”, a adăugat el.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 4 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 6 ORE