Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A înscris de 3 ori în 7 minute și a atras toate privirile! Cine e noul puști minune din Europa

Bianca Dumitru

Publicat 06/03/2023 la 16:43 GMT+2

Benjamin Sesko s-a făcut remarcat în weekend-ul recent încheiat, în partida dintre Rapid Viena și Salzburg, contând pentru a 20-a etapă a campionatului Austriei. Slovenul de 19 ani a înscris 3 goluri în 7 minute.

Benjamin Sesko steht vor einem Wechsel zu RB Leipzig

Credit imagine: Getty Images

Benjamin Sesko a atras toate privirile în weekend, în meciul dintre Rapid Viena și Salzburg, încheiat cu scorul de 2-4, contând pentru a 20-a etapă din campionatul Austriei.
Slovenul de 19 ani a fost trimis pe teren la pauză, la scorul de 1-1. În minutul 80, Sesko și-a dus echipa în avantaj cu primul său gol, reușind să-l învingă pe portarul advers și în minutele 84 și 87 și să aducă victoria echipei sale.
În urma acestui rezultat, Salzburg a ajuns la 51 de puncte, fiind lider detașat în clasamentul din campionatul Austriei, cu 9 puncte peste echipa de pe locul 2, Sturm Graz.
Citește și:

Benjamin Sesko, unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa

Benjamin Sesko este jucătorul celor de la Salzburg din 2019, când a fost transferat de la NK Domzale pentru 2,5 milioane de euro.
La finalul acestei stagiuni, slovenul de 19 ani va face pasul spre Bundesliga, având deja o înțelegere cu RB Leipzig, club care va plăti 24 de milioane de euro în schimbul lui.
Sesko, care are o cotă de piață de 20 de milioane de euro, a fost și în România anul trecut, cu echipa națională a Sloveniei. Tânărul atacant a reușit unul dintre cele două goluri ale victoriei cu 1-2 obținute pe Cluj Arena.
În acest sezon, în tricoul celor de la Salzburg, Benjamin Sesko a adunat 30 de apariții în toate competițiile, reușind 11 goluri și 3 pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo