Atacantul francez și-a pierdut cunoștința pentru câteva secunde, prăbușindu-se pe gazon în minutul 12 al partidei. Medicii au intervenit rapid, iar Gomis și-a revenit miraculos. Diagnosticul a fost stabilit la fel de repede - sincopă vasovagală, problemă cu care jucătorul s-a tot luptat de-a lungul carierei.
Mai jos, video cu momentul în care Gomis își pierde cunoștința:
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 10 ORE
Sincopa vasovagală este una dintre cele mai frecvente cauze ale leșinului și se produce atunci când există o oprire temporară a fluxului sanguin către creier, determinând o scădere bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale.
Gomis a fost scos în afara terenului pe propriile picioare, iar apoi a revenit și a jucat până la sfârșit la formația pregătită de Lucescu Jr.
Aceasta nu este prima sincopă vasovagală cu care Gomis s-a confruntat de-a lungul carierei. Francezul a mai fost afectat de această problemă în 2015, pe când evolua la Swansea (Anglia), dar și în 2017, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Galatasaray (Turcia).

Prima reacție a lui Gomis, după ce a leșinat în meciul lui Al-Hilal

Gomis le-a transmis un mesaj fanilor săi la finalul meciului pierdut de Al-Hilal, scor 1-2, în care i-a asigurat că este în regulă:
"Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise. A fost mai mult o sperietură. Vom continua să luptăm pentru titlu, aici la Al-Hilal. Vă mulțumesc încă o dată, vă salută leul vostru și vă iubește enorm.", a scris Bafetimbi Gomis, pe contul de Twitter.
Gomis a fost transferat de Al-Hilal de la Galatasaray în 2018, în schimbul sumei de 6 milioane de euro. De-a lungul carierei, francezul a mai evoluat pentru Saint-Etienne, Troyes, Olympique Lyon, Swansea și Marseille. Per total, Gomis a cucerit 4 trofee, dintre care unul chiar la Al-Hilal, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Formația saudită a cucerit trofeul AFC Champions League în 2019, după o finală cu Urawa Red Diamonds (Japonia).
După 26 de etape, Al-Hilal se află pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, cu un avans de 6 puncte față de poziția secundă.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 11 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 12 ORE