Atacantul francez și-a pierdut cunoștința pentru câteva secunde, prăbușindu-se pe gazon în minutul 12 al partidei. Medicii au intervenit rapid, iar Gomis și-a revenit miraculos. Diagnosticul a fost stabilit la fel de repede - sincopă vasovagală, problemă cu care jucătorul s-a tot luptat de-a lungul carierei.
Mai jos, video cu momentul în care Gomis își pierde cunoștința:
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Dinamo 5-0. Gruparea din Ștefan cel Mare este într-o situație horror
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Sincopa vasovagală este una dintre cele mai frecvente cauze ale leșinului și se produce atunci când există o oprire temporară a fluxului sanguin către creier, determinând o scădere bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale.
Gomis a fost scos în afara terenului pe propriile picioare, iar apoi a revenit și a jucat până la sfârșit la formația pregătită de Lucescu Jr.
Aceasta nu este prima sincopă vasovagală cu care Gomis s-a confruntat de-a lungul carierei. Francezul a mai fost afectat de această problemă în 2015, pe când evolua la Swansea (Anglia), dar și în 2017, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Galatasaray (Turcia).

Prima reacție a lui Gomis, după ce a leșinat în meciul lui Al-Hilal

Gomis le-a transmis un mesaj fanilor săi la finalul meciului pierdut de Al-Hilal, scor 1-2, în care i-a asigurat că este în regulă:
"Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise. A fost mai mult o sperietură. Vom continua să luptăm pentru titlu, aici la Al-Hilal. Vă mulțumesc încă o dată, vă salută leul vostru și vă iubește enorm.", a scris Bafetimbi Gomis, pe contul de Twitter.
Gomis a fost transferat de Al-Hilal de la Galatasaray în 2018, în schimbul sumei de 6 milioane de euro. De-a lungul carierei, francezul a mai evoluat pentru Saint-Etienne, Troyes, Olympique Lyon, Swansea și Marseille. Per total, Gomis a cucerit 4 trofee, dintre care unul chiar la Al-Hilal, sub comanda lui Răzvan Lucescu. Formația saudită a cucerit trofeul AFC Champions League în 2019, după o finală cu Urawa Red Diamonds (Japonia).
După 26 de etape, Al-Hilal se află pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, cu un avans de 6 puncte față de poziția secundă.
Fotbal
Mircea Lucescu și-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev până în 2024!
ACUM 39 MINUTE
Fotbal
Cifrele rușinii pentru Tottenham! Nu atacă, nu se apără și nici măcar nu aleargă
ACUM 2 ORE