Bale a fost lăsat în afara lotului, dar tot s-a aflat în prim-plan. Atacantul lui Tottenham, împrumutat în această toamnă de la Real Madrid, a fost surprins cu laptopul în tribune.
În mediul online a început instantaneu un șir de glume pe ideea că Bale urmărea Mastersul de golf, sport pe care îl apreciază foarte mult și chiar îl practică în timpul liber.
Printre cei care au glumit când au văzut cadrul cu Bale în tribune se numără și Harry Kane, coechipierul său de la Spurs. Englezul a postat o fotografie cu el în timpul antrenamentului, pe contul de Instagram, cu descrierea: "Fug să urmăresc Masters-ul".
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM O ORĂ
Raheem Sterling, colegul lui Kane de la naționala Angliei, a intrat și el în discuție, cu un comentariu: "Cu siguranță o mă alătur lui Gareth".

Bale, criticat pentru pasiunea lui pentru golf

Nu este pentru prima oară când Bale iese în evidență cu dragostea lui pentru golf. Galezul a suferit mult la Real Madrid din această cauză, fiind acuzat de multă lume că se concentrează mai mult pe golf decât pe fotbal.
Punctul culmininat a fost atins după ce Țara Galilor s-a calificat la Euro 2020. Jucătorii galezi au declanșat fiesta, în frunte cu Bale. Atacantul a sărbătorit ținând în brațe un steag pe care scria: "Golf. Țara Galilor. Madrid. În această ordine".
https://i.eurosport.com/2020/11/14/2936852.jpg
Așa cum era de așteptat, fanii Realului au luat foc și l-au criticat aspru. În cele din urmă, Bale a plecat de pe Santiago Bernabeu la Tottenham, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Bale este doar împrumutat la Spurs, dar cel mai probabil va continua aici și după expirarea înțelegerii, de vara viitoare.
Bale a bifat 6 apariții pentru formația lui Jose Mourinho de când a revenit la Londra, reușind să înscrie un gol.
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 2 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 2 ORE