Real s-a impus cu 3-1 în duelul de la Kiev, iar Bale a reușit o dublă. Introdus pe teren de Zidane în minutul 61 la scorul de 1-1, atacantul galez a readus-o pe Real în avantaj cu o foarfecă extraordinară, care l-a lăsat fără reacție pe goalkeeper-ul Karius. Tot Bale a stabilit scorul final în minutul 83, profitând de o nouă gafă a portarului german, care a scăpat mingea șutată de la mare distanță.
Aflat în izolare la domiciliu, Bale a "recreat" golul fantastic din finala din urmă cu 2 ani, înscris printr-o execuție din foarfecă. Cel puțin așa au considerat jurnaliștii spanioli de la Marca, care n-au uitat de performanța minunată a galezului din acea seară de la Kiev. De această dată, Bale a folosit o minge mai mică, expediată în peretele din sufragerie.
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, mulțumit cu remiza dintre Spania & Germania la Cupa Mondială: "Vom fi primii în grupă"
ACUM 8 ORE
Videoclipul a fost postat pe contul de Twitter chiar de Bale și a făcut parte dintr-o acțiune caritabilă, pentru susținerea sistemului medical din Marea Britanie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
"Suntem încă în viață"! Reacțiile din tabăra Germaniei, după remiza contra Spaniei de la Mondial
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Spania - Germania 1-1 | Nemții au scos un egal pe final și au în continuare șanse la calificare
ACUM 9 ORE