Real s-a impus cu 3-1 în duelul de la Kiev, iar Bale a reușit o dublă. Introdus pe teren de Zidane în minutul 61 la scorul de 1-1, atacantul galez a readus-o pe Real în avantaj cu o foarfecă extraordinară, care l-a lăsat fără reacție pe goalkeeper-ul Karius. Tot Bale a stabilit scorul final în minutul 83, profitând de o nouă gafă a portarului german, care a scăpat mingea șutată de la mare distanță.
Aflat în izolare la domiciliu, Bale a "recreat" golul fantastic din finala din urmă cu 2 ani, înscris printr-o execuție din foarfecă. Cel puțin așa au considerat jurnaliștii spanioli de la Marca, care n-au uitat de performanța minunată a galezului din acea seară de la Kiev. De această dată, Bale a folosit o minge mai mică, expediată în peretele din sufragerie.
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
ACUM 33 MINUTE
Videoclipul a fost postat pe contul de Twitter chiar de Bale și a făcut parte dintr-o acțiune caritabilă, pentru susținerea sistemului medical din Marea Britanie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM O ORĂ
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM 2 ORE