Celebra publicație a alcătuit "Ballon D'or Dream Team" - primul "11" ideal, în care sunt incluși cei mai buni jucători retrași sau aflați încă în activitate.
Pentru fiecare poziție de pe teren, France Football a nominalizat câte 10 jucători legendari. Astăzi, voturile s-au încheiat, iar publicația din Hexagon a anunțat echipa ideală din istoria fotbalului.
Per total, 140 de jurnaliști din întreaga lume au votat la "Ballon D'or Dream Team". Sistemul echipei de vis este de tipul 3-4-3.
Premier League
Erik ten Hag i-a mulțumit lui Pep Guardiola după City-United: "Ne-au adus cu picioarele pe pământ"
ACUM O ORĂ
"Ballon D'or Dream Team", cea mai bună echipă in istoria fotbalului:
  • Lev Yashin - Cafu, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini - Lothar Matthaus, Xavi, Pele, Maradona - Lionel Messi, Ronaldo Nazario, Cristiano Ronaldo

"Ballon D'or Dream Team" | Marii absenți din echipa ideală anunțată de France Football

Misiunea jurnaliștilor a fost extrem de complicată, ținând cont de numărul mare de jucători fabuloși aflați pe lista nominalizaților. Cotidianul As a realizat o scurtă analiză a fotbaliștilor legendari care au rămas în afara primului "11" de vis prezentat de France Football.
Cele mai multe alternative au fost găsite pe postul de atacant, unde jurnaliștii spanioli au nominalizat alte 7 nume care puteau fi incluse în echipa ideală.
Cotidianul As consideră că jucătorul care atrage cele mai multe îndoieli în privința includerii sale în primul "11" este Lothar Matthäus. Zinedine Zidane, Michel Platini și Andres Iniesta sunt cei 3 mijlocași lăsați în afara echipei și pe care ibericii i-au adus în discuție.
Marii absenți din echipa ideală anunțată de France Football:
  • Portari: Iker Casillas, Gianluigi Buffon
  • Fundași: Roberto Carlos
  • Mijlocași: Zinedine Zidane, Michel Platini, Andres Iniesta
  • Atacanți: Johan Cruyff, Alfredo Di Stefano, Ronaldinho, George Best, Marco van Basten, Ferenc Puskas, Francisco Gento
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care fotbaliștii danezi nu vor fi însoțiți de familii în Qatar la Campionatul Mondial
ACUM 4 ORE
UEFA Europa Conference League
Costel Gâlcă a prefațat jocul FCSB-ului cu Silkeborg. Câte bilete și-au luat fanii români
ACUM 4 ORE