Celebra publicație a alcătuit "Ballon D'or Dream Team" - primul "11" ideal, în care sunt incluși cei mai buni jucători retrași sau aflați încă în activitate.
Pentru fiecare poziție de pe teren, France Football a nominalizat câte 10 jucători legendari. Astăzi, voturile s-au încheiat, iar publicația din Hexagon a anunțat echipa ideală din istoria fotbalului.
Per total, 140 de jurnaliști din întreaga lume au votat la "Ballon D'or Dream Team". Sistemul echipei de vis este de tipul 3-4-3.
Serie A
Cannavaro și-a reziliat contractul în China și a dezvăluit ce club din Serie A visează să antreneze
ACUM 38 MINUTE
"Ballon D'or Dream Team", cea mai bună echipă in istoria fotbalului:
  • Lev Yashin - Cafu, Franz Beckenbauer, Paolo Maldini - Lothar Matthaus, Xavi, Pele, Maradona - Lionel Messi, Ronaldo Nazario, Cristiano Ronaldo

"Ballon D'or Dream Team" | Marii absenți din echipa ideală anunțată de France Football

Misiunea jurnaliștilor a fost extrem de complicată, ținând cont de numărul mare de jucători fabuloși aflați pe lista nominalizaților. Cotidianul As a realizat o scurtă analiză a fotbaliștilor legendari care au rămas în afara primului "11" de vis prezentat de France Football.
Cele mai multe alternative au fost găsite pe postul de atacant, unde jurnaliștii spanioli au nominalizat alte 7 nume care puteau fi incluse în echipa ideală.
Cotidianul As consideră că jucătorul care atrage cele mai multe îndoieli în privința includerii sale în primul "11" este Lothar Matthäus. Zinedine Zidane, Michel Platini și Andres Iniesta sunt cei 3 mijlocași lăsați în afara echipei și pe care ibericii i-au adus în discuție.
Marii absenți din echipa ideală anunțată de France Football:
  • Portari: Iker Casillas, Gianluigi Buffon
  • Fundași: Roberto Carlos
  • Mijlocași: Zinedine Zidane, Michel Platini, Andres Iniesta
  • Atacanți: Johan Cruyff, Alfredo Di Stefano, Ronaldinho, George Best, Marco van Basten, Ferenc Puskas, Francisco Gento
Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM O ORĂ
Fotbal
Șoc în Liga 1: Primele cinci echipe din sezonul trecut și-au demis antrenorii! A plecat și Grozavu
ACUM 2 ORE