Leeds are un sezon mult mai slab decât cel precedent, când a impresionat pe toată lumea, iar acest lucru se datorează și absenței golgheterului Bamford. Vârful englez a uimit stagiunea trecută, reușind 17 goluri și 11 pase decisive, performanțele acelea aducându-i convocări constante în lotul lui Southgate.
După egalul cu Newcastle, în care a reușit un assist, Bamford a devenit indisponibil, dar se părea că accidentarea e una ușoară și atacantul va reveni după pauza internațională din octombrie. "Voi fi gata când se reia campionatul, o să fiu mai puternic, am lucrat foarte mult la sală în ultima săptămână", anunța la momentul respectiv vârful.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
KEȘERU, LECȚIE PENTRU RĂDOI. CUM A RĂSPUNS CÂND A FOST ÎNTREBAT DE CE N-A FOST CONVOCAT LA NAȚIONALĂ

Bielsa nu știe cât de gravă e accidentarea lui Bamford

A trecut o lună de atunci, iar Bamford nu doar continuă să fie indisponibil, dar Bielsa e în "beznă", pentru că doctorii nu știu să îi spună când se va putea baza pe omul său numărul unu.
În conferința de presă de dinaintea duelului cu Leicester, tehnicianul argentinian a mărturisit că "nu e vorba de o simplă accidentare" și că stafful medical e incapabil în acest moment să spună cu exactitate când internaționalul englez poate reveni pe teren. Din câte se pare, nici nu se poate explica foarte clar unde sunt problemele, în contextul în care pronosticul inițial al doctorilor era unul optimist: se spera că Bamford va fi apt de joc în urmă cu o lună.
Fără Bamford, Leeds a pierdut 3 meciuri și a făcut un egal, în 6 partide în toate competițiile. Echipa e pe 17, prima poziție deasupra liniei de retrogradare, Rodrigo nereușind să îl înlocuiască cu succes pe vârful englez. Trebuie spus că, pe lângă Bamford, și celălalt jucător extrem de important din ofensiva "găștii nebune", Raphinha, a avut probleme medicale în ultima perioadă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Marcelo Bielsa, aproape de a prelua o echipă de tradiție! "El Loco" și-a dat deja acordul
15/06/2022 LA 16:23
Premier League
Bielsa, rămas bun de la jucătorii și staff-ul lui Leeds! Clubul, mesaj emoționant pentru argentinian
28/02/2022 LA 16:12