România a încheiat cu o înfrângere această perioadă dedicată echipelor naționale. "Tricolorii" au avut o altă atitudine față de meciurile cu Islanda și Norvegia, dar rezultatul a fost același.
La final, Mirel Rădoi a dat de înțeles că ar putea pleca de la națională, iar Ciprian Tătărușanu a fost și el foarte dezamăgit de perioada pe care o treaversează prima reprezentativă. Nicușor Bancu a fost și el în același asentiment, fundașul Craiovei reproșându-și chiar această înfrângere.
"E o dezamăgire mare, suntem supărați cu toții. Ne-am creat ocazii, dar fotbalul se joacă pe goluri. Îmi reproșez golul, dar și acea fază, în ofensivă, când, dacă eram mai concentrat, puteam marca. Sunt mulțumit că am avut o altă atitudine, cred că s-a văzut că ne-am concentrat altfel și ne-am dăruit. Din păcate, nu a fost de ajuns", a spus Bancu la finalul partidei.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Dinamo 5-0. Gruparea din Ștefan cel Mare este într-o situație horror
ACUM 16 MINUTE
Întrebat de felul în care a încercat Rădoi să motiveze echipa înaintea acestui meci, Bancu a răspuns: "Ne-a spus să uităm tot ce s-a vorbit înainte de acest meci, că putem să ne reabilităm."
Chiar dacă și îngrângerea de azi a fost una dureroasă, Bancu a ținut să sublinieze că atitudinea "tricolorilor" a fost pozitivă, iar acest lucru ar putea fi un punct de plecare pentru meciurile următoare: "Cu această atitudine, eu cred că avem șanse să obținem două victorii. Chiar dacă Norvegia ne-a umilit la Oslo, cu o atitudine ca în seara asta eu cred că putem învinge."
Luna viitoare, România va juca ultimele 2 meciuri din această eiție a Ligii Națiunilor, acasă cu Norvegia și în deplasare cu Irlanda de Nord. Mai apoi, "tricolorii" își vor afla în luna decembrie adversarii din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar din 2022.
Fotbal
Mircea Lucescu și-a prelungit contractul cu Dinamo Kiev până în 2024!
ACUM O ORĂ
Fotbal
Cifrele rușinii pentru Tottenham! Nu atacă, nu se apără și nici măcar nu aleargă
ACUM 2 ORE