FC Barcelona nu renunță la Robert Lewandowski, atacantul polonez care mai are un an de contract cu Bayern Munchen. Conform presei internaționale, clubul bavarez nu este dispus să-l lase să plece pe polonez fără 60 de milioane de euro. Cel mai bun jucător al lumii în ancheta FIFA, în 2020 și 2021, vrea însă să ajungă pe Camp Nou și a început să facă presiuni.
S-a vehiculat și faptul că transferul lui Lewandowski, jucător care împlineşte în august 34 de ani, ar depinde de o altă negociere în curs. Conform presei spaniole, Barcelona l-ar putea vinde pe olandezul Frenkie de Jong la Manchester United pentru 65 de milioane de euro şi ar avea astfel asigurată finanţarea pentru Lewandowski.

Presiune pe Bayern. Lewandowski vrea să plece

Liga
Barcelona vrea neapărat un fundaș dreapta! Asalt pentru un jucător de la o rivală din La Liga
ACUM 9 ORE
Barca a oferit recent, conform ziarului Sport, 40 de milioane de euro celor de la Bayern Munchen, în speranța că va avea OK-ul pentru transfer. Lewandowski vede Barca ca o foarte bună opțiune de a marca goluri în sezonul viitor. La fel și agentul său, Pini Zahavi.
Bayern insistă că jucătorul mai are un an de contract și nu vrea să-l lase să plece. Barcelona a lăsat să se înțeleagă că ea a făcut totul pentru a-l avea pe Lewandowski, mingea fiind acum în terenul jucătorului și al agentului. Aceștia pun presiune pe oficialii bavarezi sperând că pănă la urmă vor avea câștig de cauză.
Liga
FC Barcelona, asalt pentru Bernardo Silva! Ce jucători e dispus să sacrifice Xavi pentru portughez
ACUM 17 ORE
Liga
Barcelona pregătește noi transferuri chiar dacă nu l-a înregistrat pe Kounde! Situație incredibilă
14/08/2022 LA 12:48