FC Barcelona vrea să scape în această vară de Philippe Coutinho. Cel mai scump jucător vândut vreodată de un club din Premier League se poate întoarce în prima ligă engleză.
Cei de la Barcelona intenționează să le propună celor de la Chelsea și Tottenham un schimb de jucători care să-l includă pe Coutinho. Asta după ce Barcelona l-a oferit pe Coutinho lui Juventus și Inter, însă acestea au refuzat deoarece pretențiile Barcelonei au fost considerate exagerate.

Coutinho, înapoi în Premier League?

Liga
Dembele mai are două săptămâni la dispoziție să-și prelungească înțelegerea cu Barcelona
ACUM 44 MINUTE
Conform celor de la Sport de Catalunya, Barcelona este încrezătoare că Chelsea și Tottenham sunt capabile să facă o ofertă bună și le-a transmis celor două cluburi că vor accepta și ca un jucător să fie implicat în afacere.
Barcelona dorește în jur de 60 de milioane de euro și un jucător evaluat la 30 de milioane de euro în schimbul lui Coutinho. Conform jurnaliștilor catalani, cei de la Barcelona au studiat variantele pe care cele două cluburi le au în apărare.
Barcelona vrea să se întărească în defensivă și jucători de la Chelsea și Tottenham care evoluează fie în centrul defensivei, fie în flancul stâng al defensivei.
O altă speranță este legată de Newcastle, dacă tranzacția de 300 de milioane de lire a familiei regale a Arabiei Saudite e aprobată.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Xavi le-a cerut șefilor să înceapă asaltul! Cei doi atacanți pentru care Barca va începe negocierile
ACUM 18 ORE
Premier League
Everton - Liverpool, meci de totul sau nimic pentru Rafa Benitez. Situaţia incredibilă în care este
IERI LA 11:55