În vara anului trecut s-a vorbit intens despre o reîntoarcere a lui Neymar la Barcelona. Messi îl voia înapoi, iar brazilianul dorea la rândul lui să se întoarcă, fiind de părere că va avea o șansă în plus să cucerească un nou trofeu Champions League în Catalunya.
Cumpărat cu 222 de milioane de euro de PSG de la Barcelona, Neymar a rămas în cele din urmă în capitala Franței, formația blaugrana preferându-l pe Griezmann.
La nivel declarativ, formația de pe Camp Nou a negat că ar fi fost făcută o ofertă concretă pentru sud-american, dar fostul vicepreședinte al clubului, Javier Bordas, a dat cărțile pe față. Invitat în emisiunea "El Partidazo", fostul oficial a povestit cu lux de amănunte efortul financiar pe care Barcelona a fost gata să îl facă.
La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 9 ORE
"I-am oferit lui PSG 110 milioane de euro + Todibo, Rakitic și Dembele, acesta sub formă de împrumut. PSG a fost de acord cu jucătorii propuși de noi, dar a solicitat 130 de milioane. Neymar a fost la 20 de milioane de euro de întoarcerea la Barcelona. Tatăl lui a spus chiar că va acoperi el suma, dar în cele din urmă mutarea nu a mai avut loc", a dezvăluit Bordas.

Neymar, "interzis" la Barcelona

Interesant e că în acest moment nu se mai pune sub nicio formă problema transferului lui Neymar, Victor Font, principalul candidat la președinția Barcelonei vorbind chiar ieri de această variantă.
"Un asemenea transfer nu se justifică din punct de vedere financiar", a spus Font, care a precizat că prioritatea lui numărul unu odată ajuns în funcție de conducere pe Camp Nou va fi să îi prelungească înțelegerea lui Messi.
Font a precizat că Barcelona trebuie reconstruită, astfel că mutările viitoare vor avea în vedere jucători tineri. Deja formația blaugrana are în curte doi fotbaliști de mare clasă, Fati și Pedri, în jurul căruia se pot pune bazele unei echipe care să domine Europa în următorul deceniu.
Cupa Mondială FIFA
Fanii de la Mondial, induși în eroare de "Fake Neymar", omul care seamănă leit cu starul Selecao
IERI LA 19:38
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
28/11/2022 LA 17:09