Plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona a fost o lovitură puternică pentru clubul catalan. Ajuns la PSG, argentinianul va merge acum pe drumul lui, iar Barcelona va începe o nouă eră. După ce a cerut să retragă tricoul cu numărul 10, dar a fost refuzată de La Liga, Barcelona a hotărât ce se va întâmpla cu acest număr în sezonul 2021/22.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png

Tricoul cu numărul 10 va rămâne liber în acest sezon la Barcelona

Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM O ORĂ
Jucătorii sosiți în această vară pe Camp Nou și-au ales deja numerele cu care vor evolua sezonul acesta, potrivit jurnalistei Maria Garrido. Memphis Depay va juca cu numărul 9, Sergio Aguero cu numărul 19, Emerson Royal cu numărul 22 și Eric Garcia cu numărul 24. De asemenea, Ansu Fati, jucătorul de 18 ani al catalanilor, va juca cu numărul 17. Astfel, niciun jucător al Barcelonei nu va îmbrăca tricoul cu numărul 10 în acest sezon.
Pentru Barcelona va începe în acest weekend un nou capitol al istoriei sale, după despărțirea de Lionel Messi. Fanii Barcelonei pot răsufla ușurați înaintea debutului în noul sezon, după ce clubul catalan a anunțat că i-a înregistrat pe Memphis Depay, Eric Garcia și Rey Manaj. Duminică seară, Barcelona va debuta în noul sezon de La Liga pe teren propriu în fața celor de la Real Sociedad.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Africa Cup of Nations
Coasta de Fildeș, remiză surprinzătoare la Cupa Africii pe Națiuni. Tunisia a făcut scor
ACUM O ORĂ
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM 2 ORE