Barcelona l-a convins pe Leo Messi să rămână la echipă pentru încă un sezon, a scăpat de Quique Setien și l-a numit în funcție pe fostul selecționer al Olandei, Ronald Koeman, însă succesul trupei de pe Camp Nou nu este automat garantat. Catalanii sunt în plină reconstrucție a echipei și vor să revoluționeze lotul pentru a nu repeta contraperformanța din sezonul trecut, atunci când au pierdut titlul în fața marei rivale Real Madrid și au încasat o înfrângere istorică de la Bayern Munchen în UEFA Champions League, 2-8.
În acest context, Ronald Koeman încearcă să fie la nivelul așteptărilor și să nu dezamăgească pe Camp Nou. Din acest motiv, olandezul a încercat un transfer fulger prin intermediul căruia să-și betoneze apărarea, însă s-a lovit de un refuz. Catalanii au fost în discuții cu Norwich, echipă din liga a doua din Anglia, pentru transferul fundașului lateral Max Aarons. Totuși, trupa din Championship a refuzat oferta.

Ronald Koeman, refuzat. Barcelona continuă căutarea unui fundaș dreapta

Liga
Ce variante are Barcelona pentru mijlocul terenului după ce Wijnaldum s-a înțeles cu PSG
07/06/2021 LA 09:02
Nelson Semedo are bagajele făcute și se va despărți în perioada următoare de Barcelona, iar catalanii îi caută înlocuitor. Echipa lui Koeman și-a exprimat interesul față de Max Aarons (20 de ani), fundașul dreapta al lui Norwich. Barcelona era dispusă să-l împrumute pe tânărul fotbalist englez, cu opțiune de cumpărare, însă clubul din Championship și-ar fi dorit ca vicecampioana Spaniei să fie obligată să-l achiziționeze definitiv la finalul împrumutului, pentru aproximativ 22 de milioane de euro, plus bonusuri și un procent dintr-un eventual viitor transfer.
Chiar și așa, tânărul englez nu duce lipsă de oferte. Fundașul de 20 de ani este dorit de PSG și Bayern Munchen, transmite presa din Marea Britanie. Negocierile dintre Barcelona și Norwich s-au oprit pentru moment, iar catalanii s-au orientat spre o pistă mai veche, Sergino Dest, fotbalistul lui Ajax Amsterdam.Ronald Koeman este cel care insistă pentru aducerea lui Dest, produs al academiei Ajax. 15 milioane de euro este prețul de pornire fixat de Ajax pentru transferul lui Dest.
Liga
Laporta s-a decis: Koeman rămâne la Barcelona! Ce condiții trebuie să respecte antrenorul
03/06/2021 LA 06:38
Liga
Ronald Koeman insistă că va rămâne la Barcelona pentru a readuce echipa în fruntea Europei
23/05/2021 LA 04:04