Barcelona este într-o situație neobișnuită în era Messi. Echipa catalană a terminat 2020 pe locul 6 în La Liga și diferența față de liderul Atletico Madrid este din ce în ce mai mare. Cum Ronald Koeman este în pericol și vin alegerile pentru un nou președinte, catalanii vor să găsească o variantă mai inspirată. Ultimul intrat în cursă este Thomas Tuchel.
Jurnalistul german Christian Falk, specializat în transferuri a dezvăluit că fostul antrenor de la Borussia Dortmund și PSG a fost nominalizat de către ununul dintre ei 9 candidați pentru preluarea postului în care Koeman nu s-a descurcat prea bine. Cotidianul Bild nu precizează numele candidatului care a venit cu această idee.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Tuchel are mai multe propuneri interesante

Neamțul Tuchel are 47 de ani și până la un punct al carierei a urmat traseul lui Jurgen Klopp. Fostul colaborator al managerului de la Liverpool a antrenat pe Mainz și Dortmund. În Germania a reușit să cucerească o sigură Cupă, dar Tuchel a dat lovitura la Paris. 5 trofee în 2 ani, dar mai ales finala Champions League din acest an i-au ridicat cota.
Nu doar Barcelona se interesează de neamțul Tuchel, dar și Chelsea. Presa de la Londra scrie că Lampard este sub presiune după un start de sezon ezitant, în ciuda investițiilor masive făcute de Abramovich în vara trecută.
Bundesliga
Ce planuri au șefii lui Bayern cu Nagelsmann, după înfrângerea de la Augsburg! Posibilul înlocuitor
18/09/2022 LA 16:35
Premier League
Boehly a vorbit în premieră despre demiterea lui Tuchel:"Nu a fost vorba despre eșecul de la Zagreb"
13/09/2022 LA 19:19