Barcelona este într-o situație neobișnuită în era Messi. Echipa catalană a terminat 2020 pe locul 6 în La Liga și diferența față de liderul Atletico Madrid este din ce în ce mai mare. Cum Ronald Koeman este în pericol și vin alegerile pentru un nou președinte, catalanii vor să găsească o variantă mai inspirată. Ultimul intrat în cursă este Thomas Tuchel.
Jurnalistul german Christian Falk, specializat în transferuri a dezvăluit că fostul antrenor de la Borussia Dortmund și PSG a fost nominalizat de către ununul dintre ei 9 candidați pentru preluarea postului în care Koeman nu s-a descurcat prea bine. Cotidianul Bild nu precizează numele candidatului care a venit cu această idee.
Fotbal
Thomas Tuchel: "Jorginho merită să câștige, în acest an, Balonul de Aur"
10/10/2021 LA 09:27

Tuchel are mai multe propuneri interesante

Neamțul Tuchel are 47 de ani și până la un punct al carierei a urmat traseul lui Jurgen Klopp. Fostul colaborator al managerului de la Liverpool a antrenat pe Mainz și Dortmund. În Germania a reușit să cucerească o sigură Cupă, dar Tuchel a dat lovitura la Paris. 5 trofee în 2 ani, dar mai ales finala Champions League din acest an i-au ridicat cota.
Nu doar Barcelona se interesează de neamțul Tuchel, dar și Chelsea. Presa de la Londra scrie că Lampard este sub presiune după un start de sezon ezitant, în ciuda investițiilor masive făcute de Abramovich în vara trecută.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Concluziile presei germane, după victoria cu România, 2-1. 4 lucruri remarcate de nemți
09/10/2021 LA 16:00
Premier League
Ronaldo nu ar fi adus niciun plus pentru Manchester United, dimpotrivă
06/10/2021 LA 09:39