Transferul lui Cedric Bakambu a picat în timp ce fotbalistul se afla în drum spre Barcelona. Echipa din LaLiga au fost de acord să îl transfere pe atacantul congolez de la echipa din campionatul chinez, Beijing Guoan. Bakambu a luat un zbor de 15 ore spre Barcelona, dar, în timp ce se afla într-o escală la Hong Kong, Bakambu a aflat că gruparea catalană a renunțat la înțelegere.
În ciuda acestui lucru, Bakambu a păstrat o atitudine pozitivă, glumind pe pagina sa de Twitter: ”Transfermarkt schimbă-mi istoricul transferurilor cu <<Aproape la FC Barcelona>>. Ne vedem cu altă ocazie, Antoine Griezzman”.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
IERI LA 12:16
Site-ul specializat în transferuri, transfermarkt.com, s-a conformat dorinței lui Bakambu și au actualizat istoricul transferurilor jucătorului cu ”Aproape FC Barcelona”.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
24/09/2021 LA 04:42