Înaintea partidei dintre Napoli și Barcelona din UEFA Champions League, jucătorii campioanei Spaniei vor trebui să treacă de un control de temperatură când ajung în Italia. Meciul dintre Napoli și Barcelona este programat marți, pe 25 februarie, de la ora 22.00.
În Italia există cel puțin 60 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus și două decese până la acest moment. De altfel, azi s-a luat decizia amânării a trei meciuri din Serie A: Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari şi Inter-Sampdoria. Anunţul a fost făcut de premierul italian Giuseppe Conte, care a decis să amâne toate evenimentele sportive din zona Veneto şi Lombardia.

Barcelona, afectată de coronavirus

Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
ACUM 6 ORE
Atunci când echipa antrenată de Quique Setien va ajunge luni în Italia, va fi nevoită să treacă de un control al temperaturii și oricine are febră din echipajul spanililor va fi de urgență transferat la spital pentru a fi controlat cum se cuvine, conform protocolului stabilit pentru aceste cazuri. Barcelona a fost deja informată cu privire la situația din Italia.
Noul lider din La Liga are deja programat primul antrenament la San Paolo luni, însă Italia se află într-o stare de panică generală din cauza focarului de coronavirus care a fost inițial răspândit la Codogno, în nordul țării. Jucătorii vor fi nevoiți să poarte toate măsurile de precauție pentru a nu lua contact cu niciunul dintre simptomele pe care le prezintă noul virus ucigaș care a luat naștere în China.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Șefii Barcelonei nu-l mai vor pe Koeman! Cui i-au propus să-i ia locul și ce răspuns au primit
ACUM 9 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM O ZI