Lionel Messi nu va mai rămâne la FC Barcelona, deși în cursul zilei de joi, cele două părți erau așteptate să semneze un nou acord, valabil până în 2026. Catalanii au postat la scurt timp după anunțul ce a zguduit lumea fotbalului un videoclip, în care sunt prezentate cele mai importante momente din cariera legendarului argentinian.
Filmulețul are o lungime de puțin peste șapte minute, iar în primele 10 minute de la urcarea pe Twitter a fost vizualizat de peste 500.000 de ori, cifră ce arată magnitudinea globală a acestui eveniment, practic Messi se confundă cu istoria recentă a Barcelona, iar cariera jucătorului se confundă cu clubul, care l-a adus din Argentina pe când avea doar 13 ani.
Fotbal
Neymar, spectacol total la "Red Bull Neymar Jr's Five"! Brazilianul, aplaudat la scenă deschisă
ACUM O ORĂ
„În ciuda faptului că s-a ajuns la un acord între Barça și Leo Messi, cu intenția clară a ambelor părți de a semna un nou contract astăzi, lucrurile nu se vor putea materializa, din cauza reglementărilor financiare impuse de La Liga.
Ca urmare a acestei situații, Messi nu va mai putea rămâne la FC Barcelona. Ambele părții regretă profund, dar dorințele jucătorului și ale clubului nu se vor putea îndeplini în cele din urmă.
Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltatea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, se arată în mesajul emis de Barcelona.
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
ACUM O ORĂ
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
ACUM 3 ORE