Lionel Messi nu va mai rămâne la FC Barcelona, deși în cursul zilei de joi, cele două părți erau așteptate să semneze un nou acord, valabil până în 2026. Catalanii au postat la scurt timp după anunțul ce a zguduit lumea fotbalului un videoclip, în care sunt prezentate cele mai importante momente din cariera legendarului argentinian.
Filmulețul are o lungime de puțin peste șapte minute, iar în primele 10 minute de la urcarea pe Twitter a fost vizualizat de peste 500.000 de ori, cifră ce arată magnitudinea globală a acestui eveniment, practic Messi se confundă cu istoria recentă a Barcelona, iar cariera jucătorului se confundă cu clubul, care l-a adus din Argentina pe când avea doar 13 ani.
Romanian Liga I
"Războiul Olteniei" ia foc înainte de derby! Anunțul momentului la Craiova: "Avem drept exclusiv!"
ACUM 27 MINUTE
„În ciuda faptului că s-a ajuns la un acord între Barça și Leo Messi, cu intenția clară a ambelor părți de a semna un nou contract astăzi, lucrurile nu se vor putea materializa, din cauza reglementărilor financiare impuse de La Liga.
Ca urmare a acestei situații, Messi nu va mai putea rămâne la FC Barcelona. Ambele părții regretă profund, dar dorințele jucătorului și ale clubului nu se vor putea îndeplini în cele din urmă.
Barcelona îi mulțumește din tot sufletul jucătorului pentru aportul adus la dezvoltatea acestui club și îi dorește tot ce este mai bun în plan personal și profesional”, se arată în mesajul emis de Barcelona.
Fotbal
Răzvan Lucescu, discurs motivațional înaintea victoriei din derby-ul cu AEK Atena
ACUM O ORĂ
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 2 ORE