Brazilia are o istorie bogată când vine vorba de fundași de bandă. Fie că vorbim de Carlos Alberto, Cafu sau Roberto Carlos, fundașii brazilieni au jucat roluri cheie în succesele Selecao pe parcursul istoriei. Fanii brazilieni caută acum noul ”Dani Alves” și par să-l fi găsit în jucătorul de 17 ani, Yan Couto.
Născut la doar câteva zile distanță de începutul Cupei Mondiale din 2002, când Brazilia a ieșit campioană mondială, adolescentul a progresat rapid în ultimele 12 luni iar acum este căutat de două dintre cele mai bogate cluburi din Europa. Barcelona nu l-a înlocuit de fapt niciodată pe Dani Alves iar catalanii sunt interesați de Couto. Conform presei braziliene, Barcelona a făcut în ianuarie o ofertă de cinci milioane de euro pentru Coritiba, dar transferul nu s-a concretizat.
Totuși, conform informațiilor Goal, Manchester City pare să fi câștigat cursa pentru fundașul poreclit ”The Flash” pentru viteza sa iar mutarea va fi completată cel mai probabil când el va împlini 18 ani în iunie. Informațiilor conform cărora City ar fi oferit 14 milioane de euro sunt exagerate, dar Barcelona s-a retras din cursă având în vedere cât de aproape este City să ajungă la un acord pentru a aduce un jucător dorit și de Arsenal și Bayer Leverkusen.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Couto a ajuns la academia clubului Coritiba la vârsta de 10 ani, unde a impresionat prin gândirea sa rapidă cu mingea la picior, lucru dubândit din zilele în care juca futsal în copilărie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 6 ORE