Brazilia are o istorie bogată când vine vorba de fundași de bandă. Fie că vorbim de Carlos Alberto, Cafu sau Roberto Carlos, fundașii brazilieni au jucat roluri cheie în succesele Selecao pe parcursul istoriei. Fanii brazilieni caută acum noul ”Dani Alves” și par să-l fi găsit în jucătorul de 17 ani, Yan Couto.
Născut la doar câteva zile distanță de începutul Cupei Mondiale din 2002, când Brazilia a ieșit campioană mondială, adolescentul a progresat rapid în ultimele 12 luni iar acum este căutat de două dintre cele mai bogate cluburi din Europa. Barcelona nu l-a înlocuit de fapt niciodată pe Dani Alves iar catalanii sunt interesați de Couto. Conform presei braziliene, Barcelona a făcut în ianuarie o ofertă de cinci milioane de euro pentru Coritiba, dar transferul nu s-a concretizat.
Totuși, conform informațiilor Goal, Manchester City pare să fi câștigat cursa pentru fundașul poreclit ”The Flash” pentru viteza sa iar mutarea va fi completată cel mai probabil când el va împlini 18 ani în iunie. Informațiilor conform cărora City ar fi oferit 14 milioane de euro sunt exagerate, dar Barcelona s-a retras din cursă având în vedere cât de aproape este City să ajungă la un acord pentru a aduce un jucător dorit și de Arsenal și Bayer Leverkusen.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 4 ORE
Couto a ajuns la academia clubului Coritiba la vârsta de 10 ani, unde a impresionat prin gândirea sa rapidă cu mingea la picior, lucru dubândit din zilele în care juca futsal în copilărie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 4 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 5 ORE