Catalanii nu au dat semne de insistență în privința atacantului de 22 de ani al lui Inter, iar italienii așteaptă acum să vadă dacă liderii din La Liga vor achita clauza de transfer a argentinianului în valoare de 110 milioane de euro. Mai mult, italienii au oferit și o data limită până la care e posibil transferul, dacă Barca chiar își dorește această mutare.
Lautaro Martinez, care a marcat 16 goluri în 31 de meciuri în acest sezon la Inter, ar fi o investiţie pe termen lung. Gruparea blaugrana se gândeşte la un jucător pe care să-l poată folosi în locul uruguayanului Luis Suarez, în vârstă de 33 de ani. Vârful lui Inter e dorit în special de Messi, care e covins că un parteneriat cu al său conațional ar fi fantastic pentru gruparea blaugrana.

Lautaro la Barcelona: transfer condiționat de o dată limită

Premier League
Tottenham i-a găsit un înlocuitor de clasă lui Harry Kane! Ofertă generoasă pentru un super atacant
08/08/2021 LA 12:00
Italienii susțin că nu acceptă altă variantă decât plătirea clauzei lui Lautaro până la data de 7 iulie, astfel că există acum posibilitatea ca jucătorul să nu mai ajungă la Barcelona, în condițiile în care la un moment dat mutarea era ca și făcută, după ce a fost dezvăluit și salariul jucătorului pe Camp Nou: 12 milioane de euro, plus alte bonusuri.
În plus, italienii de la Inter au afirmat prin vocea președintelui Giuseppe Marotta că vor să-și facă o echipă de campioni, iar Lautaro va fi inclus în lot dacă nimeni nu se grăbește să-l transfere: “Vrem să ne facem o echipă puternică, să o consolidăm, iar Lautaro este un jucător important. El este tânăr, cu o dorință foarte mare să reușească, un adevărat talent. Cu siguranță, va fi un mare campion”, a spus conducătorul lui Inter, Giuseppe Marotta.

Lautaro Martinez, sfătuit să nu meargă la Barcelona

Luis Suarez Miramontes îl sfătuieşte pe Lautaro Martinez să rămână în Italia. Fostul mijlocaș care a evoluat atât pentru Barcelona, cât și pentru Inter, e convins că în Catalunya sud-americanul nu va mai avea același statut ca în Lombardia, urmând să fie în umbra marelui Messi.
"Dacă aş fi în locul lui, nu aş schimba echipa. Să iei o decizie, dacă să pleci sau nu de la propriul club, este greu, însă dacă Messi l-a sunat atunci va fi mai uşor să se gândească la acest lucru. Cu toate acestea, vorbim despre un băiat care este încă foarte tânăr şi are tot timpul din lume să accepte mai multe provocări. Hai să fim sinceri, în Spania nu va avea aceeaşi strălucire ca cea pe care o are la Inter. Vreau să îi ofer un sfat: <<Rămâi unde eşti>>”, a spăus Luis Suarez, pentru gazzetta.it.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Vor să dea lovitura verii! Cine sunt fotbaliștii care ar putea ajunge la Barcelona după Euro 2020
08/06/2021 LA 07:52
Fotbal
Guardiola se luptă cu Barcelona pentru Lautaro Martinez. Prețul? 110 milioane!
12/04/2020 LA 08:00