Barcelona a început deja să contureze obiectivele pentru sezonul viitor, iar pe lista de transferuri și-ar putea face loc și Kai Havertz, chiar dacă un contract cu tânărul atacant al lui Bayer Leverkusen pare complicat. Reprezentanți ai echipei antrenate de Valverde l-au urmărit îndeaproape pe german.
Havertz nu a dezamăgit nici la meciul de miercuri cu Atletico Madrid, el a avut o evoluție remarcabilă și potențialul lui poate reprezenta un interes major pentru cluburile uriașe ale Europei, așa cum este și Barcelona. Barca nu a pierdut aproape niciun meci în care Havertz a evoluat în acest sezon, iar premisele unei aventuri pe Camp Nou prinde tot mai mult contur pentru german.

Kai Havertz, ținta cluburilor mari

Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Chelsea, șansa revanșei pentru semifinala de anul trecut. Ancelotti, pe Stamfrd Bridge
18/03/2022 LA 11:40
Kai Havertz nu se află doar pe lista Barcelonei. Atacantul german a atras și atenția celor de la Bayern Munchen sau Manchester United, cluburi dispuse să scoată din buzunar sume uriașe pentru talentul de 20 de ani. Totuși, tehnicienii de pe Camp Nou l-au asigurat pe Havertz că are un loc asigurat la Barcelona.
Havertz a făcut progrese uriașe în fotbalul german în ultimii ani și reprezintă un talent tehnic impresionant. El poate evolua ca mijlocaș ofensiv, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă. Contribuția pe care o are germanul la fazele de gol este de-a dreptul remarcabilă, iar prețul pe care cluburile interesate ar trebui să-l plătească pentru el pornește de la 100 de milioane de euro. În mod cert, pentru Havertz acesta este ultimul sezon petrecut la Bayer Leverkusen.
Fotbal
Tuchel anunță că e gata de măsuri extreme pentru salvarea lui Chelsea: "Credeți-mă că sunt în stare"
13/03/2022 LA 19:08
Premier League
Mutu, "cea mai proastă afacere" a lui Abramovich la Chelsea! Cum arată topul transferurilor ratate
05/03/2022 LA 07:12