Barcelona a început deja să contureze obiectivele pentru sezonul viitor, iar pe lista de transferuri și-ar putea face loc și Kai Havertz, chiar dacă un contract cu tânărul atacant al lui Bayer Leverkusen pare complicat. Reprezentanți ai echipei antrenate de Valverde l-au urmărit îndeaproape pe german.
Havertz nu a dezamăgit nici la meciul de miercuri cu Atletico Madrid, el a avut o evoluție remarcabilă și potențialul lui poate reprezenta un interes major pentru cluburile uriașe ale Europei, așa cum este și Barcelona. Barca nu a pierdut aproape niciun meci în care Havertz a evoluat în acest sezon, iar premisele unei aventuri pe Camp Nou prinde tot mai mult contur pentru german.

Kai Havertz, ținta cluburilor mari

Premier League
Klopp: "Unii pot spune că Chelsea a fost 45 de minute cu 3 clase peste". Tuchel şi-a lăudat echipa
28/08/2021 LA 20:40
Kai Havertz nu se află doar pe lista Barcelonei. Atacantul german a atras și atenția celor de la Bayern Munchen sau Manchester United, cluburi dispuse să scoată din buzunar sume uriașe pentru talentul de 20 de ani. Totuși, tehnicienii de pe Camp Nou l-au asigurat pe Havertz că are un loc asigurat la Barcelona.
Havertz a făcut progrese uriașe în fotbalul german în ultimii ani și reprezintă un talent tehnic impresionant. El poate evolua ca mijlocaș ofensiv, atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă. Contribuția pe care o are germanul la fazele de gol este de-a dreptul remarcabilă, iar prețul pe care cluburile interesate ar trebui să-l plătească pentru el pornește de la 100 de milioane de euro. În mod cert, pentru Havertz acesta este ultimul sezon petrecut la Bayer Leverkusen.
Premier League
Chelsea devine indestructibilă! Abramovich îi mai transferă lui Tuchel un super-jucător: Kounde
24/08/2021 LA 07:12
Premier League
Premier League 2021/22: Chelsea | Echipa londoneză este o candidată serioasă la titlu în acest sezon
26/07/2021 LA 13:28