John Bostock e exemplul perfect de jucător extrem de talentat care, din diferite motive, nu reușește să își atingă potențialul.
În urmă cu 15-16 ani, fotbalistul ajunsese căpitanul Angliei U17, deși nu împlinise 14 ani, iar toate cluburile mari din Europa s-au interesat despre el. Barcelona chiar a venit cu o ofertă concretă, însă Bostock a refuzat, după cum singur a recunoscut.
"Când aveam 14 ani, Barcelona mi-a oferit un contract de 10 ani. Ronaldinho era fotbalistul meu preferat la acea vreme, așa că mi-au trimis un afiș semnat de el. Îl mai am și acum la mine acasă, la Londra. Nu m-am dus. Voiam să fiu cel mai bun jucător din lume și îmi doream să câștig "Balonul de Aur". L-am văzut pe Ronaldinho câștigând acele trofee și am crezut că voi călca pe urmele lui. Am pus presiune pe mine, m-am gândit că, dacă nu voi reuși aceleași performanțe, va fi un eșec", a spus Bostock, citat de Mundo Deportivo.
Romanian Liga I
Câți antrenori a schimbat Universitatea Craiova în ultimii 9 ani. Cine a avut cel mai scurt mandat
ACUM 5 MINUTE

Bostock nu a reușit să confirme la vreun club

În prezent Bostock are 28 de ani și e liber de contract, după ce s-a despărțit de Nottingham Forest. Crescut de Palace, Bostock a ales în cele din urmă, adolescent fiind, să semneze cu Tottenham, însă nu a prins vreun minut pentru londonezi. A fost împrumutat, rând pe rând, la Brentford, Hull, Sheffield Wednesday, Swindon Town și Toroto, înainte ca formația antrenată acum de Mourinho să îl lase să plece liber de contract, în 2013.
Au urmat aventuri la Royal Antwerp, OH Leuven, Lens, Bursaspor, Toulouse și Nottingham Forest, însă la niciunul dintre cluburi mijlocașul nu a impresionat. În total 13 echipe în 13 ani, iar acum, la 28 de ani, speră să găsească o formație unde să își relanseze o carieră ce părea promițătoare, dar care s-a transformat într-un adevărat fiasco.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
UEFA Europa Conference League
FCSB, sancționată drastic, după incidentele de la meciul cu West Ham! Comunicatul emis de UEFA
ACUM 23 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
E Brazilia favorită certă în fața Croației? O statistică incredibilă le dă fiori fanilor Selecao
ACUM O ORĂ