Totul s-a petrecut pe vremea când Bostock, mijlocaș trecut pe la Tottenham, Lens și Toulouse, avea numai 14 ani. Multe cluburi de top din Europa, precum Real Madrid, Inter, Manchester United, Chelsea, Liverpool și Barcelona, erau interesate de juniorul lui Crystal Palace.
În cele din urmă, singura echipă care i-a trimis o ofertă a fost Barcelona, echipa la care evolua idoul său, Ronaldinho. Visul lui Bostock părea se se transforme în realitate și deja se vedea pășind pe Camp Nou. Din păcate, totul a rămas la stadiul de vis.
Într-un interviu oferit recent pentru BBC Sport, John a dezvăluit că a fost nevoit să refuze oferta carierei deoarece familia sa nu își permitea cheltuielile necesare transferului:
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM O ORĂ
"Când eram copil, Barcelona mi-a propus un contract pe 10 ani. Ronaldinho era jucătorul meu favorit. Mi-au trimis un poster cu semnătura lui. Încă îl mai am în casa din Londra.", a povestit John Bostock, pentru BBC Sport.

John Bostock, jucătorul care a refuzat un contract pe 10 ani din partea Barcelonei

Cu visul zdrobit, Bostock a continuat să joace în Anglia, însă n-a reușit să ajungă la un nivel înalt. Cel mai răsunător club la care a evoluat a fost Tottenham, pentru care a bifat însă numai 4 apariții.
De-a lungul carierei, mijlocașul englez a schimbat 13 echipe din toate colțurile lumii, printre care se mai numără Hull City, Sheffield Wednesday, Toronto și Bursaspor.
În prezent, Bostock glumește pe seama parcursului său din fotbal:
"Am devenit un expert când vine vorba de împachetat și despachetat bagajele. Dețin recordul de viteză la acest capitol. Soția mea m-a ajutat enorm de-a lungul carierei. Uneori a avut mai mare încredere în mine decât am avut eu.", a mai spus John Bostock.
Mijlocașul englez a evoluat ultima oară la Toulouse, de care s-a despărțit în această toamnă. În prezent, fostul internațional de tineret este cotat la 500.000 de euro de transfermarkt.com.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în optimile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 2 ORE
Fotbal
Liverpool este în doliu! Omul care a contribuit la 29 de trofee din vitrina clubului a decedat
ACUM 3 ORE